Gelmiş geçmiş en iyi menejerlik oyunu bana göre CM 03-04`tür. Maç motorunun gelmesi ile birlikte yeni bir çağ başlamıştı 03-04 ile birlikte. En iyi FM serisi bana göre FM 2008`dir nedeni ise oyun hem gerçekçi idi ve şimdiki gibi yavaş değildi oyun hızı.(Benim gibi ağır PC`lere sahip olanlar için) Ben FM ve CM ile 2007(4 ya da 5.sınıfa giderken) yılında tanıştım.(Yaşımın küçük olması neden ile. Henüz daha 15 yaşındayım.) CM 03-04`de Bayern Münih kariyerimi halen unutmuyorum. Keşke saklasaydım diye pişmanım şuanda ama şuan yüklesem 03-04`ü o zamanki gibi zevk alamazdım. Dennis Bergkamp benim menejerlik oyunlarındaki ilk transferimdi. Ve en ilginci de Liverpool`daki Smicer vardı ya onu ben DL olarak oynatmıştım ve gerçek mevkinden daha da çok iyi oynamış ayrıca Almanya`da 2 sezon üst üste en iyi oyuncu ödülünü kazanmıştı. Ve bu kariyerim 12 sezon sürmüştü. Ayrıca benim 2008`deki en iyi kariyerim ise Parma ile 22 sezon ilerleyip Alex`i takımıma gözlemci olarak almam ve 2015,2016,2018 yıllarında UEFA ve Süper Kupa 2024 ile 2029 yılları arasında aralıksız tüm kupalara abone olmuştum. En başarısız sezonum son sezonumdu 6. olabildim. Oda kilit isimleri satmak ve oyundan sıkılmam sebebi ile oldu. Nerede o eski günler artık hayatta öyle kariyerler yapamam. Çünkü oyunlara teknoloji girdikçe ve daha fazla ayrıntı girdikçe oyunda bana göre karışık ve zor oluyor. Eskiden 2D ve ayrıntısı fazla olmayan bir oyuna sahipken şimdi 3D gibi saçma sapan bir şey çıktı.Hemde okul yüzünden artık eskisi gibi oynayamaz hale de geldim. Özlüyorum eski günleri ve FM`li günleri.