Spor Toto Süper Lig 23. Hafta

[YOUTUBE="8pmrl0qudPE"]Manisaspor 0 - 1 Fenerbahçe[/YOUTUBE]

Henüz Lescoot hamlesini yapmamıştım bu maç oynandığında ama Bilica başka takımla anlaşmıştı. Bekir'in sakatlığı, Yobo'nun milli takımda olması sebebiyle bir süredir forma şansı buluyor Bilica ve bariz hata da yapmıyor. Lig sonuncusuna karşı oynadığımız bu maçta da, zeminden kaynaklı ya da benim rakibi çok küçümsemem ve oyuncularımı rehavete sokmamdan kaynaklı kötü bir oyunla galip geldik. 3 puanı tek golle, Bilica'nın duran toptan yakaladığı fırsatla elde ettik. Bu maçtan sonra da Lescoot'u transfer ettim, iyi yanından bakalım, Bilica'ya sezon sonuna kadar bir daha forma vermeyeceğim ve son maçında gol atıp, maçın adamı olmuş olarak Fenerbahçe kariyerine nokta koyacak.

Spor Toto Süper Lig 24. Hafta

[YOUTUBE="7sYulUfoljI"]Fenerbahçe 3 - 0 Gençlerbirliği[/YOUTUBE]

Seyircimiz önünde Gençlerbirliği karşısında güzel bir oyunla güzel br galibiyet elde ettik. Bienvenue sarı kart cezalısı olduğu için onun yerine maça Alex ile başladım. Kaptan ben hala formdayım, beni unutma kulübede mesajı verdi bana. Çok güzel bir golle takımını öne geçirdi, maç boyu tüm ataklarda vardı.

Ayrıca bu maçta kafamda oynanmasını istediğim oyun sahaya yansıdığı için çok keyif aldım. 2 golümüz de, kanatlardan gelen toplar sonucu ters kanatta yer alan oyuncularımın fırsatçılığıyla geldi. Caner ve Mehmet'i bu sebeple tebrik ediyorum. Şimdi Stoch da düzelmek üzere, onun sıkıntısı sardı beni. Ayrıca Emre'nin de sakatlığı söz konusu, Diarra sanırım ilk 11'e girecek artık. Ayrıca Trabsonspor'un da puan kaybıyla, farkı 10'a çıkarmış bulunmaktayız.