Spor Toto Süper Lig 25. Hafta

[YOUTUBE="mqQP3z2y37E"]Fenerbahçe 3 - 0 Kayserispor[/YOUTUBE]

Mehmet Topuz'un kart cezalısı olduğu maçta sağ kanada Dia'yı alıp forvette yine Alex'i kullandım. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşmada perdeyi açan yeni transferimiz Lescoot oldu, fırsatçılığını gösterdi. Bienvenue de artık gol orucuna son verdi, Dia kanatta da ben layıkıyla oynarım dedi ve Alex'e güzel bir asist yaptı. Volkan bu maçta da kalesini gole kapattı.

Spor Toto Süper Lig 26. Hafta

[YOUTUBE="q6KwcOwHc_M"]Samsunspor 0 - 2 Fenerbahçe[/YOUTUBE]

Son maçta kazanan 11'i bozmadım, cezası biten Mehmet Topuz kenardaydı. Maçta kanatların işlevselliği yine çoktu. Yobo'yu da oynatmak istiyorum ve bu sebeple sağ beke Orhan'ın yerine oyuna soktum. Hücuma katkısı oldukça iyiydi, bir de asist yaptı kendisi. Bienvenue'den sonra Dia'nın da gol atması, forvetlerimin yeniden kendine gelmesi adına iyi oldu, umarım gollerine devam ederler. Dia'nın sakatlamsı sadece bu maç için tek olumsuz yan.

Spor Toto Süper Lig 27. Hafta

[YOUTUBE="fPV89gh_HmE"]Karabükspor 0 - 2 Fenerbahçe[/YOUTUBE]

Karabük deplasmanında da fazla zorlanmadık. Defansta sağ beke Yobo'yu ilk 11'e koydum bu sefer. Emre'nin yokluğunda forma şansı bulan Diarra'nın 60 dakikalık performansı maçın adamı olmasına yetti. Alex'in muhteşem golü ise izlenmeye değer. Kaptan atmaya devam ediyor. Stoch uzun bir aradan sonra sahalara döndü. Beşiktaş maçı öncesinde takımımızda Emre ve Dia sakat, başka bir eksiğimiz yok. Daha önce 2 defa İnönü'de karşılaştığımız Beşiktaş'ı 2 maçta da yenmiştik, bakalım şimdi nasıl bir sonuç çıkacak Kadıköy'de, bu arada ikinci olan puan farkını da 13'e çıkardık.