Ziraat Türkiye kupasi yari final eslesmeler Flash takim Ünyespor ile eslestik, malesef onlari tebrik edip buraya kadarmis diyecegiz
Originally Posted by besiktas1903 Ziraat Türkiye kupasi yari final eslesmeler Flash takim Ünyespor ile eslestik, malesef onlari tebrik edip buraya kadarmis diyecegiz Benim kariyer'de de ilk sezonda Ş.Urfaspor yarı final oynamıştı demek ki alt liglerdeki bu tesadüf sadece bende olmadı yine de dikkat etmek gerek
... http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi
Originally Posted by balde_mir_07 Benim kariyer'de de ilk sezonda Ş.Urfaspor yarı final oynamıştı demek ki alt liglerdeki bu tesadüf sadece bende olmadı yine de dikkat etmek gerek Oynadigi maçlara baktim Galatasaray mesela hafife almis ve genç oyunculari oynatmis
Originally Posted by balde_mir_07 Benim kariyer'de de ilk sezonda Ş.Urfaspor yarı final oynamıştı demek ki alt liglerdeki bu tesadüf sadece bende olmadı yine de dikkat etmek gerek Bende Galatasaray iken yarı finalde Pendik geldi elendim
Originally Posted by Night_Mare17 Bende Galatasaray iken yarı finalde Pendik geldi elendim Hehe Finale çikti demek bide
Forum Rules