1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Kasıt Varsa Yanacaklar!

Question Kasıt Varsa Yanacaklar!

Arda, Emre ve Sabri’nin Hırvatistan’la oynanan ilk maçta kasıtlı olarak kart gördükleri tespit edilirse bu isimlere milli takım kapısı kapanacak.

TÜRK Milli Takımı, dün akşam önemli eksiklerine rağmen Hırvatistan karşısında onur mücadelesi verirken, gözler ilk maçta kart görerek cezalı duruma düşen oyuncuları aradı. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta 3-0’lık ilk karşılaşmada gördükleri sarı kartlar nedeniyle rövanşta arkadaşlarını yalnız bıraktı.

Arda’nın kartında art niyet olabilir

Hakan Balta’nın dışındaki üç futbolcunun gördüğü kartların kamuoyunda çok tartışılması Türkiye Futbol Federasyonu’nu da harekete geçirdi. Teknik direktör Guus Hiddink, milli takımlar sorumlusu Cüneyt Tanman ve Okan Buruk’a bu oyuncularla ilgili raporunu verdi. Hiddink’in, Sabri’nin kartında kasıt bulmadığı, Emre’nin kartının düşündürücü olduğu, Arda’nın ise kasıtlı olarak cezalı duruma düştüğü yönünde rapor verdiği belirtildi.

A Milli Takım’dan men edilebilirler

Buna göre Futbol Federasyonu da Emre, Arda ve Sabri’den yazılı savunmalarını isteyecek. Hiddink’in görevi bırakmasıyla A Milli Takım’a gelecek yeni teknik ekibe de kart gören oyuncular hakkında bilgi verilecek. Art niyet tespit edidliği takdirde, başta Arda olmak üzere bu futbolculara Türk Milli Takımı formasının bir daha verilmeyeceği de iddialar arasında

Hürriyet

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

olursa yanlış olur ki inanmıyorum bu habere

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cüneyt Tanman ve Okan Buruk hangi kafayla Emre'nin kartını düşündürücü bulmuşlar. Emre'nin gördüğü kartların %80'i zaten bu tip kayarak almak istediği pozisyonlar dolayısıyla oluyor. Hatta pozisyon sonrası Hamit'i attığı pas yüzünden fırçaladı. Hadi Cüneyt Tanman'ı anladık, oyuncu Fenerbahçeliyse her türlü olumsuz raporu verebilir de Okan da aynı şekilde rapor verirse büyük yanlış.

Sadece Arda'nın kartında kasıt var gibiydi ama onu da tekrar milli takıma almamak gibi bir karar verebileceklerini sanmıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Emre'nin kartını düşündürücü bulanlar Cüneyt Tanman ve Okan Buruk değil; Hiddink bu iki isme verdiği raporda Emre'nin kartını düşündürücü bulduğunu belirtmiş.

Ayrıca bu "araştırmak" nedir ki; kasıt ihtimali varsa ilk bakışta belli olur, belli olmuyorsa eğer, bu saatten sonra adamdan itiraf alsan kaç yazar? Araştıracaklarmış... Sanırsın laboratuvar ortamında deney yapacaklar.

Aman, neyse... Zaten haber masa başı.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Emre'nin kartını düşündürücü bulanlar Cüneyt Tanman ve Okan Buruk değil; Hiddink bu iki isme verdiği raporda Emre'nin kartını düşündürücü bulduğunu belirtmiş.

Ayrıca bu "araştırmak" nedir ki; kasıt ihtimali varsa ilk bakışta belli olur, belli olmuyorsa eğer, bu saatten sonra adamdan itiraf alsan kaç yazar? Araştıracaklarmış... Sanırsın laboratuvar ortamında deney yapacaklar.

Aman, neyse... Zaten haber masa başı.
    Aynen,bunlar neyi nasıl araştıracaklarını sanıyor anlamadım.

Orda birtek Arda'nın pozisyonunda kasıt var gibi duruyor.Onuda kesecekelrine ihtimal bile vermiyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Emre o faulü yapmasaydı ceza sahası önünde şut pozisyonu bulacaktı rakip oyuncu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

geçiniz bunları geçiniz yeni hoca gelir ne kural kalır ne kral ceza bile alsalar affedilir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre ile Hakan Balta'nın kartlarını pozisyon icabı gerçekleşen kartlar olarak görüyorum. Adamlar dur bir pozisyon denk getireyimde kart göreyim diyecek halleri yok. Sabri'nin kartında da affedilebilir bir yan bulunur. Arda'nın ise araştırılacak, soruşturulacak bir yanı bulunmuyor. Açıkçası yetkili olsam yıldızmış, yetenekmiş, babamın oğluymuş bakmam yolu veririm. Bana önce iş ahlakı, futbol karakteri olan oyuncu lazım. Sonrasında ben onu yetenekli hale getiririm.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kasıt varsa nasıl ispatlayacaklar. Saçma bir haber olmuş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bilerek görmüş diyebileceğimiz tek kart Arda'nınki.. onu da keserler mi? hiç sanmıyorum.. Arda Euro 2008 de vardı ve çeklere 15 dk da 3 gol atmıştık. şimdi ise önünde 90 dk vardı şartlar elbette değişti ama Arda dan o hareketi hiç beklemezdim..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eee ne olacakmış. Kart yemeseler Milli Takım turumu geçecekmiş. Yine boş işler peşinde koşuluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Eğer haberin doğruluk payı varsa,arda ve sabri'nin kesilmesi gerekir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda da Sabri de milli takımı yarıda bırakacak adamlar değil, kasıt olma olasılığını çok saçma buluyorum. Emre ve Hakan Balta'nın kartları da zaten pozisyon gereği alınan kartlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Madem yeniden yapıLanmaya gidiyorsun keseceksin bu adamLarın da iLişiğini MiLLi takımLa oLacak, bitecek. AdamLar resmen biLerek gördü, daha neyin araştırmasını yapıyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre'nin o maçta kırmız görmemesi bile şaşırtıcı. Nasıl oluyoda bilerek kart görüyo adam. Garip.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda açıklama yaptı diye biliyorum. "Zaten 2. maç oynamayacaktım ilk maça da iğneyle çıktım" demiş. Gazetede okumuştum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre zaten bıraktı milli takımı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kimsenin milli takımı bıraktığı yok
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu kartları bırakalımda bulunduğumuz içler acısı durumdan nasıl kurtulacağız ona bakalım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kimsenin milli takımı bıraktığı yok
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19249879.asp

Kendisi de bu benim son turnuvam dememiş miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Klüpteki oyunculara ceza verirken zorlanan insanlar, milli maçtakilere mi ceza verecekler bu ülkede.. tabi oyuncu Türk olunca olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

çağrılırsam giderim diye açıklaması var Emre'nin milli takım için.. ama şimdi bulamadım..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    çağrılırsam giderim diye açıklaması var Emre'nin milli takım için.. ama şimdi bulamadım..
    O zaman bilemiyorum ben öyle duymuştum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emrenin bırakması yerinde bi karar zaten bence 80 li diye hatırlıyorum 32 yaşında olcak 2012 de 2014 te 34 yaşında olcak bırakması gayet normal

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre'nin 2014'de hem milli takımı hem de futbolu bırakacağını düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri