Tebrikler![]()
Tebrikler![]()
Super Lig macerani merakla bekliyoruz. Tebrikler.
Tebrikler kardeşim![]()
ŞUANA KADAR BİTEN TRANSFERLERİMİZ !!!
Süper ligde oynayan kaliteli futbolcular aldığımıza inanıyorum. Bundan sonra birkaç takviye daha yapabiliriz ve transferi kapatırız.
JEAN GOSSO GÖZTEPEMİZDE !!!
ORDUSPOR DAN GÖZTEPEMİZE TRANSFER EDİLEN GOSSO,MALİYETİ OLARAK 475 BİN EUROYA MAAL OLDU.
HAZIRLIK KAMPIMIZI SONA ERDİ !!!
İŞTE EN SON GİDEN VE GELENLER !!!
Bu transferlerle kadroyu birazcık daraltarak rahatlattım. Kemik takımıda koruduk sayılır.
Transferler cok iyi olmus. Ben de orta sahanin gobegiyle forvete takviye yapmayi dusunuyorum. Stopere de kesinlikle minimum 2 takviye. Kanatlar fena degil, goturur gibi. Grobler cok potansiyelli bi forvet, onda israrci olmalisin bence. Bulentle Dixon defansta yeter. Kaleci de cok etkili hamle, Superlig tecrubesi de var. Hakan birebirde iyi, refleksleri de guzel. Ama beklenmedik goller yiyebilir . Ben daha genc birini dusunuyorum. Kayseriden Gokhan Degirmenciyi alabilirim belki. Gurbetcileri de incele bence. Yerli kalitesini yukari cekebilirsin. Turk Liginde oyuncular cok pahali.
Basarilar simdiden, yeni transferlerin ne yapacagini merakla bekliyoruz.
HEYECAN BAŞLIYOR
1. HAFTA RAKİP: SAMSUNSPOR
HAKETTİĞİMİZ BİR MAÇTI...
LİGE HARİKA BİR FUTBOLLA GİRDİK BU MAÇ TAMAMEN BİZİM HAKKIMIZDI. ZATEN SAMSUNSPORUN 2. GOLÜNDE BARİZ BİR HAKEM HATASI VARDI FAKAT YAPTIĞIM AÇIKLAMALARDA FEDARASYON CEZA VERMEDİ
2. HAFTA RAKİP: GALATASARAY
ÇOK KOLAY GOLLER YEDİK...
Sonuç ortada belki hücum anlamında eksizksiz oynadık fakat savunmada kötüydük.
3. HAFTA RAKİP: BURSASPOR
ÇOK ÇABALADIK AMA OLMADI...
3-4 günün ardından tekrar kaldıpımız yerden devam ediyoruz. Bu arada Göztepemizin maçına gittim,dershane,okul,sınav derken fm işi arada kaynadı bugün tekrar kalıdğımız yerden devam ediyoruz hadi baklaım![]()
Ozlettin kendini, gozlerimiz seni aradi. Basarilarini bekliyoruz.
Gozgozu layik oldugu yere tasiyacaksin eminim ki.
4. HAFTA RAKİP: KARTALSPOR
GROBLER 3-1 KARTALSPOR..
GROBLERIN HARİKA PERFORMANSIYLA İHTİYACIMIZ OLAN 3 PUANI ALDIK
MAÇIN HAKEMİ: DENİZ ÇOBAN
İZLEYİCİ SAYISI: 10454
MAÇIN ADAMI: GROBLER
5. HAFTA RAKİP: KARABÜKSPOR
KIRMIZI KART VE SAKATLIK ALEYHİMİZE İŞLEDİ...
İyi bir mücadele yaptık,ilk yarıda o kırmızı kart olmasaydı her şey değişik olabilirdi ama imkansızı başaramdık fakat oynanan oyunumuz gayet iyi. Defanstaki hatalar minimum dereceye inmeye başladı.
MAÇIN HAKEMİ: CÜNEYT ÇAKIR
İZLEYİCİ SAYSI: 5009
MAÇIN ADAMI: SHELTON