Bana göre sahanın en iyisi Ömer Topraktı harikaydı.Kalecimizde muhteşem oynadı.
Bana göre sahanın en iyisi Ömer Topraktı harikaydı.Kalecimizde muhteşem oynadı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beklediğim Bir Sonuçtu ve Fena da Oynamadık İlk Saniyelerde Kazım'ın Beceriksizliği ve Oyunun Genelindeki İş Güzarlığı Sağolsun. Bu Adamı Oldum Olası Bitim Kadar SevmiyorumBu Maçın Berabere Biteceği Çok Belli Her Halükarda Eleniriz Ama Deplasmanda Yenilmeyeceğiz Orasına İnancım Tam
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kısır bir maç olacağı belliydi zaten. İmkansız değildi ama beklentimde yoktu. Ülke bile milli takıma güvenmiyorken, milli takımda ülkeye güven vermiyorken olacaklar bunlardı zaten. Düzeltilmesi gereken çooook şey var.
FM Gazetesi
Koskoca elemelerde sen kalk en iddiasız maçında ruhunu koyarak oyna... Zaten söylenecek söze gerek yok. Sanırsam biz bu takımı dört büyükler ve kendini beğenmiş oyuncuları almadığımız zaman daha başarılı olacak.
Sinan Bolat gibi Ömer Toprak gibi hatta Gökhan Töre gibi değerlerimiz var ama şu takıma monte edemedik şu adamları. Hayret birşey ya. Dün akşamki kadro keşke ilk maç çıksaydı. Delik deşik bile edebilirdik İstanbul'da. Artistlik yapan futbolcularımızın umarım vicdanı sızlıyordur.
Problem yetenekli oyuncuların varlığı değildir. Eminim ki bu forum içerisinde herhangi bir spor branşına yönelik çok yetenekli kişiler çıkacaktır. Bu yetenekleri geliştirmek önemli. Bizim sorunumuz genellikle Ahmet oynadı Veli oynamadı olarak algılanıyor.
Sinan ya da Tolga ilk maçta oynasaydı ve skor yine aynı olsaydı söylenecek herşey belliydi. En kötü Volkan bile tecrübesiyle bu maçı kaldırırdı. Sen nasıl olurda Volkan'ı kesersin. Kazım 2. maçta oynamasaydı arkadaş koy Kazım'ı Umut'un yanına diyecektik. Bahaneler böyle sıralandığı zaman çözümde gelmiyor.
Bir Milli takım İstanbul'da maç oynadığında kaybediyor Anadolu'da olsa yenerdi deniliyorsa bu Milli takım işi bırakmalıdır. Tarlada olsa çıkıp oynayacaksın, Ali'si de Veli'si de takıma girse oynayacak.
Sistem yok bunun yanında yetenekli oyuncu Allah vergisi olanla kalıyor. Bunu geliştirecek bir teknik ekibi yetiştiremiyoruz. Oyuncularımızın iş ahlakı malesef bulunmuyor. Bu kadar derin bir yara varken bir Almanya gibi her turnuvaya katılamazsınız. Sadece arada denk gelirse olur. O yüzden Sinan'lı, Özgür Çek'li, Ömer Toprak'lı takım yap yine gidemezsin. Dünya kupasına gittin, Avrupa Şampiyonasına gidemezsin.
Dün görüldü ki, Hırvatlara karşı çıkan ilk maçtaki kadroda boşu boşuna ısrar ediliyormuş. Emre'nin bile milli takımı bırakacak olmasına olumlu bakıyorum, çünkü artık yenilenmenin zamanı geldi. Arkasında Alper Potuk, Necip Uysal ve en önemlisi de Nuri Şahin gibi isimler var. Dün, Arda'nın bile yokluğunu aradığımızı düşünmüyorum. Tabii ki, bundan sonrasında banko oynatılacaktır, fakat baktın iyi gitmiyor yerine koyacak adamımız illa ki olmalı. Aynı adamlarda ısrar etmekten bu hallere geldi zaten ülke futbolu ve milli takım. Umarım yeni hoca, yeni futbolcular, yeni ruh ve yeni sistemle başarıyı yakalarız ileriki organizasyonlarda.
Hoş geldin ismail milli takıma diyorum apo hoca senin kıymetini bilir
Bu maçı kaybetseydik UEFA sıralamasında 19. sıraya ve dolaylı olarak 3. torbaya düşecektik; şimdilik kılpayı bir farkla Norveç'in önünde ve hala 2. torbadayız.
3. torbaya düşmek demek; önümüzdeki Dünya Kupası elemeleri kura çekiminde:
1. torbadan; İspanya, Hollanda, Almanya, İtalya, İngiltere, Rusya, Hırvatistan, Yunanistan ve Portekiz'den biriyle ve,
2. torbadan da; İsveç, Danimarka, Fransa, Çek Cumhuriyeti, İrlanda Cumhuriyeti, Ukrayna, Sırbistan, İsviçre ve Norveç'ten biriyle aynı gruba düşmek demekti.
Şimdiki tabloya göre, kura çekiminde 2. torbada yer alan ülkelerle eşleşmeyeceğiz.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Şöyle bir mesaj yazmıştım, bir başka başlık altında:
Finallerin torbaları belli oldu bugün:2012 finallerine ilişkin güzel bir grup senaryosu okudum bugün:
Polonya, Ukrayna, Hollanda ve İspanya kuraya birinci torbadan girecek; bu kesin.
İkinci torbada yeri garanti üç takım var; Almanya, İtalya ve İngiltere. Dördüncü takım, bizi elemesi durumunda Hırvatistan olacak, aksi halde Rusya.
Üçüncü torbada Yunanistan, İsveç ve Danimarka'ya ilaveten, elemeleri geçerse Portekiz olacak.
Dördüncü torbada, Portekiz'in elemeleri geçmesi durumunda Fransa olacak. Fransa'nın üçüncü torbaya çıkması hem Portekiz'in hem de Hırvatistan'ın elenmesine bağlı.
Şimdi finallerde şöyle bir kombinasyon düşünün;
1 - Hollanda veya İspanya
2 - Almanya, İtalya veya İngiltere
3 - Portekiz
4 - Fransa
1. torba; Ukrayna, Polonya, İspanya, Hollanda
2. torba; Almanya, İtalya, İngiltere, Rusya
3. torba; Hırvatistan, Yunanistan, Portekiz, İsveç
4. torba; Danimarka, Fransa, Çek Cumhuriyeti, İrlanda Cumhuriyeti
Yukarıdaki grup kombinasyonu, bu tabloya göre hala mümkün; eğlenceli bir kupa, en azından eğlenceli bir ölüm grubu izleyebiliriz:
1 - Hollanda veya İspanya
2 - Almanya, İtalya veya İngiltere
3 - Portekiz
4 - Fransa
Saçmalamışım; "önümüzdeki ilk elemelerin kura çekiminde" olarak okuyabiliriz o kısmı.