Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: M. Aydınlar: Abdullah Avcı ile Anlaştık

Boz Baykuşlar Hocalarına Minnettar.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence tamamen milli takımdaki görevine odaklanacak olması daha iyi oldu.
    Milli Takım hocası olmak gerçekten sabır işi, Aylarca maçlara çıkamıyosun ve ister istemez o sıcaklıktan kopuyosun hali hazırda belediye gibi amaçsız bir takım var elinde en azından mevcut bir takımı çalıştırması daha makul olurdu. Milli Takım için düşündüğü bazı taktik varyasyonları belediye'yi pilot olarak kullanarak deneyebilme şansına sahipti.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Dişiyle,tırnağıyla buralara gelmiş bir isim umarım oda karalanmaz burda olmak çok güzel ayrıca tehlikeli bir iş

Ona güveniyoruz umarım boşa çıkarmaz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Abdullah Avcı'nın hangi şartlarda iyi olduğuna bakmak lazım. Şartlar dışında değerlendirirsem görebildiğim tek olumlu yanı İBB takımına bir sistem oturtmasıdır. Sistem oturtma işi de beraber çalışma gerektirir. Milli oyuncular ne kadar süre birlikte olabiliyorlar sorusu aklıma olumsuzlukları getiriyor.

Başarılı olduğu şartların içine girdiğimde ise herkesin bildiği noktalar göze çarpıyor. İBB yönetiminin düşük beklentisi (ülkenin beklentisi), taraftar sayısındaki azlık (bir anda 80 milyona çıkması), takımdaki oyuncu kalitesi belli oranda olması (yıldız oyunculara hükmetme), medyanın az olan ilgisi (Milli takımla odak noktası olması) gibi birçok faktör lehineydi. Bunlar bir anda değişecek ve başarılı olabilecek mi diye sormadan edemiyorsun. Bunların yanında Abdullah Avcı'nın bulup çıkardığı kaç tane yetenek var ben hiç duymadım.
    Altına girdiği yükü kaldırır umarım,zor ve yorucu olacak.Ekiden varolan şartlarıya şimdikiler gerçekten çok farklı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben Abdullah Avcı'yı kulüp çalıştırırken çok başarılı buluyorum fakat milli takım konusunda başarılı olamayabilir. sonuçta birlikte antreman şansının az oldugu bir takım ile hergün antremanlar yaparak sistemini benimsettiği bir takımı çalıştırmak aynı şey değil.umarım türk halkı ve tff gereken saygıyı ve sabrı gösterir de başarılı olur ama işi zor bence.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bu arada yıllık 4 milyon euro alan Guus Hiddink'in yerine gelen Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin TL üzerinden yapıldığı ve genç teknik adama yıllık 1.5 Milyon TL ödeneceği öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben Abdullah Avcı'yı kulüp çalıştırırken çok başarılı buluyorum fakat milli takım konusunda başarılı olamayabilir. sonuçta birlikte antreman şansının az oldugu bir takım ile hergün antremanlar yaparak sistemini benimsettiği bir takımı çalıştırmak aynı şey değil.umarım türk halkı ve tff gereken saygıyı ve sabrı gösterir de başarılı olur ama işi zor bence.
    daha önce u17yi çalıştırdığından dolayı pekte sıkıntı olacağını düşünmüyorum hoca

Nesil
    2006

Avcı'dan sonra Ertuğrul Sağlam, ardından da Aykut Kocaman. Yazdım bunu buraya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yerli hoca konusu doğru ancak sorun hocalardan çok oyuncu eksikliği ve sayamayacağımız kadar yetersizliklerin olması. Abdullah hoca kadro oluşturmaktan çok federasyonla birlikte alt yapıları organize edebilirse çok başarılı olur.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri