1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: İzmir'de otel tavsiyesi?

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ne İşin Var İzmir'de Gelsene Ankaraya Ohh! Mis

Seko Gördüğünde Şimdi Bütün Tavsiyeleri Önüne Dizer Arasından Seçmekte Zorlanabilirsin Olmadı Çağdaş veya Seko'nun Evine Gidersin Misafirperliklerini Sonra Foruma Anlatırsın
    Ben Antalya'da girerim herhalde diye bekliyordum saf saf. İzmir de yabancı, Ankara da fark etmez.

Onların misafirperverliklerinden şüphem yok da, ben yük olmayı sevmem yapı meselesi.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bize çok ters taraflar orası Burak, ben bile sınava girdiğimde gitmekte zorlanmıştım oralara.

Demek askere gidiyorsun ha, hey gidi hey. Burada kalacağın güne göre mutlaka görüşelim seninle olması gelirim sınav yerine nasılsa akşama kadar orada bekleyeceksin.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O taraflarda bilmiyorum dedim ama sorun değil, araştırırım ya da daha merkeze yakın yerde kalacaksan da sorun değil. Zaten 1 günde biter işin, 2 gece kalmana da gerek kalmaz, keyfi kalmayacaksan tabi. Kalacak yer her türlü bulunur sen merak etme.
    Valla gidiyoruz şaka maka, kalacağım gün belli 1 Aralık saat 20.00 Antalyadan çıkıyorum, zaten 1 saat sonra oradayım. Benim planım ertesi gün sınava girmek ve 18.00 uçağıyla dönmek. Sınav işlemleri de 1 gün sürer herhalde, sen daha iyi bilirsin abi ? Gerçi uçak saati kafamı karıştırdığı için daha dönüş biletini almadım. Sen dersen İzmir'e gelmişken şurayı görmeden, şunu yemeden içmeden olmaz 2. günde kalırım. Zaten Antalya'ya dönmeyeceğim, rotam İstanbul. Askerlik öncesi kendime kafa izni + TT Arena'da Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hediye ettim.

İlla gaziemir olması şart değil, ulaşım kolay olacaksa farklı yerde olur. Hiç bilmediğim için öyle yazdım abi, Gaziemirde Trio Otel varmış havalimanına yakın aradım fiyat fazla geldi. Gereksiz harcama yapmak istemiyorum. Sen bir şeyler bulabilirsen çok memnun olurum, daha vaktim var zaten.

Trio 135 dedi, Hakcan ve Ünaten diye iki tane daha buldum. Onlar 70. O civardaki pansiyonlar için hiç iyi şeyler yazılmamış. Ünaten ismi ve sahibi garip, favori Hakcan şu an için.
    Last edited by uAburak89 : 18.Kasım.2011 at 17:12

Mesaj Yetkileri