Ben Antalya'da girerim herhalde diye bekliyordum saf saf. İzmir de yabancı, Ankara da fark etmez.
Onların misafirperverliklerinden şüphem yok da, ben yük olmayı sevmem yapı meselesi.
Valla gidiyoruz şaka maka, kalacağım gün belli 1 Aralık saat 20.00 Antalyadan çıkıyorum, zaten 1 saat sonra oradayım.Benim planım ertesi gün sınava girmek ve 18.00 uçağıyla dönmek. Sınav işlemleri de 1 gün sürer herhalde, sen daha iyi bilirsin abi ? Gerçi uçak saati kafamı karıştırdığı için daha dönüş biletini almadım. Sen dersen İzmir'e gelmişken şurayı görmeden, şunu yemeden içmeden olmaz 2. günde kalırım. Zaten Antalya'ya dönmeyeceğim, rotam İstanbul. Askerlik öncesi kendime kafa izni + TT Arena'da Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hediye ettim.
İlla gaziemir olması şart değil, ulaşım kolay olacaksa farklı yerde olur. Hiç bilmediğim için öyle yazdım abi, Gaziemirde Trio Otel varmış havalimanına yakın aradım fiyat fazla geldi. Gereksiz harcama yapmak istemiyorum. Sen bir şeyler bulabilirsen çok memnun olurum, daha vaktim var zaten.
Trio 135 dedi, Hakcan ve Ünaten diye iki tane daha buldum. Onlar 70. O civardaki pansiyonlar için hiç iyi şeyler yazılmamış.Ünaten ismi ve sahibi garip, favori Hakcan şu an için.
![]()

Alıntılı Yanıtla