1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Gürcistan:2 Türkiye:5

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Default Gürcistan:2 Türkiye:5

Galiba işler yoluna giriyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Skor 2-3 olduğunda "tamam dedim, bu maç 2-6 bitecek"... beklediğim bir skordu, 1 golle kaçırdık ama neyse

Ukraynanın danimarkayı yenmesi (1-0) kötü oldu aslında, zira berabere kalsalardı veya Danimarka yenseydi içerde Danimarkayla maçımız vardı.. Avantaj bize geçmiş olurdu böylece...

Neyse sağlık olsun, 1. olarak çıkamayız belki ama bu şekilde devam edersek 2. olarak çıkabiliriz grupdan...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2004
    Yer
    AZ GELİŞMİŞ ÜLKEDEN

Abicim tabelacı olmayalım bence
    defans dökülüyo sağlam takım olsa fark yerdik
    yunanlılara bu defansla çıkarsak en az 4 olur maç
    değişim lazım defansa

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

valla güzel ve çekişmeli bir nmaçtı sevindim çok.. bakalım yunanlar ne yapacak
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bence fena oynamadık özellikle Fatih Tekke'nin performansı beni oldukça mutlu etti, çünkü ERsun Yanal Hakan Şükür'e taktığı bir ortamda Fatih güzel oyununa oldukça ihtiyacımız wardı....

Danimarkanın yenilmesi kötü oldu hakketen bence artık birinci çıkmak oldukça zor ukrayna maçımız evde olsaydı belki.... ama şimdi zor

Ama en iyi ikinci olarak dünya kupasına gideriz gibime gelior... En azından öle umuyorum......

Nesil
    2005
    Yer
    Herkesin geldiği yerden..

Servetin sakatlığının cemeresini çektik sadece o kadar orta saha ve forvetimiz iyidi ama yan toplarda üstünlüğü sağlamamız için defansın servete ihtiyacı var. Bi de Necati tunay değişkliğini uygun görüyorum ben ümit özatla tuncay o bölgede uyumlu performans sergiliyorlar Fatih Tekkeye laf yok zaten bana göre tr liginin en kalite santraoru kendisi..

Mesaj Yetkileri