Bu sezon öne çıkan futbolcularımız

Suat Usta Taraftarlar tarafından sezonun en iyi futbolcusu seçildi.

Ligin en iyi genç futbolcusu ödülünü İbrahim Yılmaz aldı

Genç Futbolcumuz Abdülkadir Kuzey

Yaşlı Kurt Göksel Akıncı

Genç Stoper Semih Kaya

Ligin en pahalı transfer haberleri

Bank Asya 1. Ligindeyiz

Beklenti Orta Sıralar ama ben play off u zorlamak istiyorum şimdi şunu kabul etmeliyiz ki iyi transferler ile çok rahat şampiyon olduk bizi zorlayacak takım sayısı çok azdı. Şimdi Bank Asya'da işimiz çok zor takım hazır değil antrenörler iyi değil ne yapacağımızı bilmiyorum. Bizim için asıl sınav şimdi başlıyor. Transfer bütçemiz tüm şampiyonluk gelirleri ile birlikte 400 bin dolar.

Sözleşme imzalıyoruz.

Suat Usta ile yıllık 44 bin dolar ücretle 1 yıl daha sözleşmesini uzattık.

Hüseyin Çimşir ile yıllık 78 bin dolar ücretle 1 yıl daha sözleşmesini uzattık.

Barbaros Barut ile sözleşme imzalamayı çok istedik mücadele ettik fakat menajerinin yüksek fiyat vermesi nedeni ile yıllık 90 bin dolar gibi bir ücrette ısrar etmesi görüşmeleri tıkadı bizim önerdiğimiz ücret yıllık 70 bin dolar düzeyiydi. Barbaros barut klüpten ayrıldı ve Ankaragücü'ne yıllık 120 bin dolar gibi bir ücretle imzayı attı kariyerinde başarılar diliyoruz.

Göksel Akıncı ve Aytekin Viduşlu ile sözleşme yenilemedik. Aytekin Eyüpspor, Göksel ise Tepecikspor ile anlaştı başarılar diliyoruz ve vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz.

Semih Kaya, Atınç Nukan ve İbrahim Yılmaz'ın Kira Sözleşmeleri sona erdi.
Atınç Nukan'ı tekrar kiralamak istedik fakat Beşiktaş vermedi.
İbrahim Yılmaz'ı kiralamak istedik fakat hem İ.B.B vermedi hem de kendisi A takıma yükseldi umarım ilerde iyi bir golcü olur aramızda özel bir bağ vardı onunla üzüldüm.

Alt Yapımıza yeni katılan henüz 16 yaşına yeni giren Ali Bıçakçı kendisi ileride takımın dinamosu olabilir.

Transfer dönemi açıldı neredeyse kapanacak hala aradığım tarzda bir futbolcu transfer edemedim. 23 yaş altı 3 yabancı transfer hakkımız var. tüm ligleri takım takım taradım ama yok yok yok bulamıyorum bulduklarımın bonservis ücretleri ya çok yüksek yada hiçbiri Altay'da oynamak istemiyor. Maddi açıdan zaten zor durumdayız her şeyi çok sıkı tutuyorum bir kaç bin doların bile bizim için çok önemli gereksiz transfer yapmamamız lazım öte yandan rakiplerimiz teker teker bombaları patlatıyor. Taraftarımız sabırsız ligin başlamasına çok az kaldı ama henüz hazır değiliz. Sıkıntılı günler bizi bekliyor.

Transferlerimiz

Galatasaray'ın sözleşme teklifini reddeden Semih Kaya 1 yıl kiralık oynadığı Altay'ı unutmadı ve yıllık 165 bin dolara 2 yıllık sözleşmeye imza attı.(Serbest Transfer)

Diyarbakırspor'un genç stoperi Osman Terci 1 yıldır izliyoruz 7.25 bin dolara 3 yıllık anlaşmaya imzayı attı.(Serbest Transfer)

Gözlemci raporlarına güvenerek birazda çaresizlik ve sabırsızlıkla 21 yaşındaki Polonyalı Michael Gardawski ile yıllık 140 bin dolara 2 yıllık anlaşma imzalıyoruz.Bu transfer karşısında çok şüphelerim var zaman geçiyor ve biz zamanı iyi kullanamıyoruz aceleye gelmiş bir transfer olması beni çok korkutuyor.(Serbest Transfer)

Arsen wenger gibi yüzümüz gülmüyor iyi transferler yapamamış olmamız bizi sıkıntıya sokuyor.Rakipler güçlü lig atlayıp süpriz yapmak istiyoruz.Yönetim ve Taraftar her ne kadar orta sıraları hedeflese de ben içten içe süper lige kafayı taktım tabiki şu şartlar altında küme yükselmek çok zor ama her şeyi denemek istiyorum bu uğurda. İyi Transferler için son 15 gün ve 400 bin dolar gibi bütçemiz var.Hızlı bir AML, hızlı ve bitiriciliği yüksek santrfor belki de iyi bir tekniği olan pas yeteneği yüksek bir MC. Takımın tek sıkıntı olmayan yeri kale ve Stoperler. Yine Sol Bek ve Sağ Bek ihtiyacımız var. İşimiz zor ama mücadele edeceğiz.