1 ile 30 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by dasman View Post
    hatta bu adam benim araoujodan daha iyiymis be

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Türkiye ligi konusunda yorumları okumadan önce alt liglerden bir takım almayı düşünmüştüm.Fakat sonra yapılan yorumlarda özellikle ligi domine etmenin kolaylığı ve play off'lardan nefret etmemden dolayı o fikrimden vazgeçtim. Türkiye liginde takım yönetirken lig maçları eziyet halini alıyor 2 ya da bilemedin 3 maç sonra. Her maç bitse de gitsek,bir an önce avrupa maçlarına çıksak demeye başlıyor insan çünkü asıl rakipleri oralarda görüyor. Yani asıl sahnede yarı finale kadar çıkıp şanssız bir şekilde elenmişsin Seneye alırsın inşallah kupayı. Ama işte dediğim gibi Türkiye ligi benim gibi uzun yıllar kariyeri devam ettirmeyi planlayan biri için uygun değil. Fakat Avrupa'da zirveye gidene kadar devam etmeni tavsiye ederim Başarılarının devamını dilerim.
    Teşekkürler hocam dedigin gibi belli bir seviyeden sonra lig açıkcası kolay geliyor çünkü önümüze gelene 3-5 tane atıyoruz ama yinede zevk alıyorum ben açıkcası play-off lara kalabilirsen anlarsın abi herkes orada eşit kimse kimseden güçlü degil oyunun mantıgına göre söylüyorum ligde cok rahat yendigin adamı play offlarda yenilebiilirsin bile
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Galatasaray'da Yerli Avı

2013-2014 sezonuna girerken Galatasaray Yönetiminin sık sık yerli oyuncular alacağız açıklamaları boşa çıkmadı , bugün İstanbul'a gelen 4 Türk oyuncu Galatasaray ile sözleşmeler imzaladı , işte o 4 yeni isim;

Sinan Bolat

Milli Takıma yeni yeni katılacak oyuncuların başında geliyor , kendisini Standard Liege'den tanıyoruz , Belçikalı taraftarlar onu çok seviyordu , bu transfere girişirken kulübümüzün ve onun geleceği adına en iyi sözleşmeyi önerdik oda kabul etti , bizimle 4 yıllık sözleşme imzaladı , yıllık 1.000.000 € alacak , Muslera'nın yoğun tempoda , sakatlandıgı yada formsuz olduğu anlarda Sinan Bolat'a güvenebiliriz.

-------------

Hasan Ali Kaldırım

Hakan Balta'nın yaşı ve Çağlar'ın istikrarsız formu nedeniyle sol beke bir yerli oyuncu aldık , Hasan Ali'de yavaş yavaş Milli Takıma adapte olabilecek isimlerden , özellikle ondan bu sene çok şey bekliyoruz , Kayserispor'a bu transfer için 4.200.000 € bonservis bedeli ödedik , Hasan Ali ile de 4 senelik sözleşme imzaladık , Hasan Ali Kadırım bizden yıllık 475.000 € alacak.

--------------

Serdar Aziz

Scout ekibimiz Serdar'ı iki seneden beri izliyordu , Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra İspanya'nın Granada takımında pek fazla forma şansı bulamadı , Türkiye'ye tekrar dönmek istediğini öğrendik ve Serdar'ı kadromuza kattık , Serdar Aziz ise Milli Takımın en iyi 3-4 stoperinde biridir , bu transfer için Granada'ya 1.800.000 € bonservis bedeli ödüyoruz , Serdar ile 3 senelik sözleşme yapıyoruz , Serdar bizden yıllık 1.800.000 € alacak.

---------------

Mevlüt Erdinç

26 yaşında ki Türk futbolcu Milli Takımın değişilmez forvetlerinden biriydi , onu takımda görmek çok istiyorduk forvet mevkisinde Fierro ve Gignac olmasına rağmen Mevlüt'ün sık sık forma şansı bulacağına inanıyorum , bu transfer için Paris Saint-Germain kulübüne 2.800.000 € bonservis bedeli ödedik , Mevlüt ilede 5 yıllık mukavale imzaladık , Mevlüt bizden yıllık 1.600.000 € alacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi
    A Grubu -2.Hafta-

Maçın Adamı : Simon Vukcevic [7.9]

Nesil