AYKAL MEDYA KARŞISINDA!
Çiçeği burnunda teknik adam Aykal, basının sorularını yanıtladı. Klübün tesislerinin mükkemmel olduğunu ve bunun birçok klüpten onları avantajlı kıldığını belirtti.
"Takımda realist değişiklikler yapmayı düşünüyorum, hiçbir oyuncu vazgeçilmez değil. Her oyuncuya aynı şansı vermeye çalışacağım. Bu sene geçen sene oraya daha dar bir kadroya sahip olmamıza rağmen Rezerv takımımız olsun, gerek as kadrodaki adamlarımız olsun bu işin altından mutlak kalkacaklardır. Tesislerimiz gerçekten mükkemmel ve bu bizi diğer klüplerden üstün kılıyor. Fenerbahçe yönetimi beni şuanda bulundukları durumdan daha yukarı çıkarmam için sözleşme imzaladı ben gün ve gün takımı daha iyiye taşımayı planlıyorum. Klüpteki oyuncuları iyi tanıyorum ama hazırlık kampı kendileri göstermeyi ve sezon boyunca formalarını sağlama almak için iyi bir şans. Transfer anlayışımla ilgili sorular çok geliyor, genellikle mevkisinin görevini eksiksiz yapan oyuncuları tercih ederim. Adı duyulmuş olsun duyulmamış olsun, meslek ahlakıyla oynayan ve görevini yapan kadromda yer bulabilir. Futbol bir eğlencedir ve taraftarlar stada zevkli vakit geçirmek için gelir. Bizim göze hoş gelen futbol oynamamız taraftarlara karşı sorumluluğumuzdur. Geçen sene kupayı kazanan bir klübe geldim ve bu senenin en güçlü favorisi yine biziz. Şu anda transfer ile ilgili konuşmayı istemiyorum kadromdan mutluyum."
Haftaiçinde klübün D.Quintero ile görüştüğü haberleri yapıldı bunun doğruluk payı nedir?
" Daha önce belirttiğim gibi bu soruyu yanıtlamak istemiyorum fakat bu oyuncuyla görüştüğümüz haberi tamamıyla yalandır. "