Hazırlık kampına başlamadan önce transferleri bitirmeyi düşündüm. O yüzden piyasaya hızlı bir giriş yaptık. Zaten elimde belli bir veritabanı vardı.

d
d
d

Bonservisi elinde olan oyuncularla ilgilendik. AMR için Xisco Nadal, Y. Hersi (tanıdık bir isim) Litex'den Tom ve Nabil Dirar isimlerini belirledim.
Tom bizim takım için fazla geldi. Xisco sadece sağ açık oynayabiliyordu. Hersi'yi AM RC olarak düşündüm. AMR kısmında eledim. 275bin bonservisle Club Brugge'den Nabil Dirar'ı transfer ettik. Dirar AM RL - M RL oynayabiliyor. Böylelikle 4-4-2 ve 4-3-3'e sorunsuz uyum sağlayacak. Özellikleri bakımından Juventus'dan Elia'yı anımsattı bana ne yalan söyliim

d
d
d

Diğer kanat oyuncumuz sürpriz şekilde keşfettiğim Gaetan Charbonnier oldu. Angers'e bu transfer için sadece 65bin ödedik. Hızı çok düşük fakat oyunun forvet dahil her alanında oynayabiliyor. Evvela dar bir kadro için bu aradığımız bir özellikti. Ayrıca Antipication, OfftheBall, Composure özellikleri kanat için gayet iyi. Kafa bile vuruyor.

d
d
d

Orta sahaya atak tarzlı bir MC arıyoruz. Top sürebilen, oyun zekası ve tekniği yüksek biri. 4-3-3 oynarken bizim çakma Iniesta'mız olacak. Lens'dan tanıdığım Geoffrey Doumeng ile bonservissiz anlaşarak bu sorunu aşmaya çalışacağız. Doumeng'den Iniesta olmaz elbette, ama bedavaya bunu bulduk Nispeten hızlı olması, biraz top yapabilir olması yeterli.

d
d
d

İkinci MC'miz olmazsa olmaz transferlerimden Alexandre Coeff. Lens'lı genç yetenek mevcut özellikleriyle bile ilkonbiri zorlayacak kapasitede. Gelişimini tamamladığında iyi bir oyun kurucu (MC) olacağını ümit ediyorum. Her futbolcuda olduğu gibi uzun taksitlerle yaptık bu transferi, bedeli 250bin avro.

d
d
d

Şimdilik transferler böyle. Zaten bütçe namına bişey kalmadı. Biraz maaş bütçesi var. Hazırlık maçlarıyla lige başlayacağız.