Ben nargile keyfi yapacağım canım çok sıkkın zaten.
Ben nargile keyfi yapacağım canım çok sıkkın zaten.
Nargile mi![]()
Uykum var ve uyuyamıyorum.Girdim yatağa,debelendim bir süre,baktım uyuyamayacağım,zaten yarın da okul yok,kalktım tekrar.Bu aralar sık olmaya başladı.Bu durumdan çok nefret ediyorum.
So what?
Saike
Çin Seddinde Çinli Kızları Düşün Şemo![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
2 gündür hasta olduğum için evde yatıyorum doğru düzgün hareket etmiyordum.Az önce banyo yaptım tam banyodan çıkarken hızlıca ters yöne döndüm iki baldırımda da bir şeyler oldu ağrımaya başladı.Hala devam ediyor ağrısı.Adım attığımda falan o bölge daha bir ağrıyor.Çekme,lif kopması falan olmuş olmasın![]()
Tamam da aniden niye dönüyosun kardeşim sende![]()
Acele işe şeytan karışır bak öğrendin işte![]()
Zerrin Özer Yoğun Bakımdaymış, Durumu Ciddiymiş
İnşallah Bişey Olmaz Allah Yardımcısı Olsun
A aa neden dolayı?
FM Gazetesi
Yüksek Tansiyonmuş Sanırım
Bu tansiyon başa bela.
FM Gazetesi
Büyün ünlülerde kalp krizi geçirmeyecek ya. Geçmiş olsun...
o kilolar gitmedikçe her daim bu sorunları yaşayacak.
geçmiş olsun.
Yarın haftasonu neredesiniz ey ahali :] Neden bu kadar sessiz bu gece forum?
FM Gazetesi
Günaydın herkese.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu TTNet öldürecek beni. 2-3 haftadır doğru düzgün interenete giremiyorum bugün düzelir gibi oldu düzelir umarım.
Şu anda devam eden Tottenham - Aston Villa maçından bi enstantane. Reklam panolarına dikkat !oOoOoOo Türkler uçuyor
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Vay anasını sayın seyirciler ya
Can sıkıntısı çektiğinizde izleyin. Bugün resmen beni komaya soktular. Çok ciddi ciddi güya hadisleri yorumluyorlar. Durup dururken kız diyor hocam gözlerinizin rengi ile ceketinizin rengi aynı sonra hep birden inşallah, maşallah![]()
Ben Hayrettin'in yaptığı taklidi beğenmiştim.![]()
@Psikoloji sınavım.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu iphone 4'te güzel telefonmus. Forum gayet hoş gözüküyor.
Dikkat ettim de 24 gündür hiç yeni üye olan yok. Aşağıda hep "Son kayıt olan Üyemiz, hasibe" yazıyor. Onun da kayıt tarihi ayın 2'siymiş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved