Karizma olmuş ama.![]()
İğrenç görünüyor. Sanki 3-5 aydır ıssız bir adada mahsur kalmış gibi. Volkan, Egemen ve Serdar Kesimal mümkünse sakalı koyuvermesinler. Çok kaba görünüyor valla.
Kac aylik bu sakal yahu, ben 1 sene uzatsam ancak bu kadar olur. Sakatliktan once temizdi yuzu, 3-4 ayda bu kadar oluyosa masallah![]()
En iyi sakal Ujfalusi'ye yakışıyorSerdar hacı gibi olmuş.
Derhal forma şansı verilmeli.![]()
sezon sonuna kadar oynamazsa işimiz var![]()
Allah'tan geçen İlhan Eker böyle bir inat yapmadı.Geçen sezon ilk kez 21. haftada 1 dakika şans bulmuştu. Oluşabilecek sakalları düşünmek bile istemiyorum.
Fenerbahçe ile Brezilya'nın ünlü takımı Coritiba arasında bir dostluk maçı organize edilmeye çalışılıyor.
Fenerbahçe'de kaptan Alex De Souza'nın memleketi ve aynı zamanda futbolculuk kariyerinde ilk profesyonel takımı olan Coritiba takımının tribün lideri Coritiba ile Fenerbahçe arasında bir dostluk maçı düzenlemek için imza kampanyası başlattı
CORİTİBA ALEX'İN İLK GÖZAĞRISI
Alex 1995 yılında futbolu Corotiba'da başladı ve 2 sene bu takımda forma giydikten sonra Brezilya'nın köklü takımlarından Palmeiras'a transfer olmuştu. Alex Coritiba'da çıktığı 124 maçta 32 gole imza attı. Alex De Souza 2004'ten beri Fenerbahçe forması giyiyor...
Maraton.com.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
serdar o ne ya?
Survivor'a katılmış oynayamadığı dönemde![]()
Bacaklarindan aldirdigi killari yüzüne ekletmis![]()
Aykut Hoca yeter artık diyip oynatsın diye münasip biyerini uzatmış adam, olur o kadar kolaymı bu devirde kadroya girmek..))
Duygu sömürüsüdür belki Aykut Hoca'ya yada gözdağıdır oynatmazsan olacaklardan ben sorumlu değilim der gibi![]()
eto'o bitmiş.
Demiş diyeceğini zaten.Madem oynatmıyosun bende böyle hanzo gibi gezerim.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bekir çok iyi oynuyor son 3-4 haftadır. Serdar'ın o sakalları kesmesi zor görünüyor![]()
Bekir haftaya cezalı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Benim merak ettiğim bir konu var , internette araştırdım ama detaylı bir video bulamadım. Es-Es maçında Emre Gökhan'a niye kızdı ?
O ara topla fazla oynamıştı ve top kayıpları yapmıştı Gökhan, tahminimce bu sebepten, gerçi Gökhan da anlamadı ya niye kızdığını
Emenike 2 tane daha atmış. Bu adamın ülkeyi terketmesine neden olanlara sürekli beddua ediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, twitter hesabında bir taraftarın ''Kaptan bizim takımın kalitesi yeter mi şampiyonluğa sence?'' şeklindeki sorusuna ''Yeter değil'' yanıtı verdi.
Volkan Demirel Aziz Başkan çıkana kadar kestirmicekti sanırım sakallarını doğruluk payı varmı bilgisi olan?
Bence şu an ligde her takımda şampiyonluğa yetecek kadar kalite yok.
Cevaplayanlara teşekkürlerimi sunuyorum.
@Enesemin53 aynen abicim ben de Gökhan'ın o tepkisinden dolayı merak ettim açıkçası. Adam ne oldu ki abi deyip duruyordu maç içinde.
Coritiba pilot klübümüz olabilirmiş arkadaşlar öyle haberler var olursa güzel olur bence