Oyunda epey ilerledim, bi sonraki sezonun basindayim.
Kisaca ozetlemek Fenerbahceyle bir daha asla boyle bi sampiyonluk yarisina girmek istememLigin son macinda ayni puandaydik onlar ikili averajla onde, ve playofflara gecildi ilk Besiktas macini kaybettim ve bakin ondan sonra neler oldu.
PLAYOFF
Dunya kupasina 9 oyuncu yolladik.
Dzagoev bedelsiz takimiza katilmistir.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Javi Garcia bedelsiz takima katilmistir
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Danny Wilson bedelsiz takima katilmistir
Suana dek yeni sezon icin para harcamadik gidecekler oyuncular var ama bunlara hazirlik maclari sonunda karar verecegim.
3cu kalecimiz olarak Ramazan Ozcani transfer ettik. £2,200,000 Stoke kulubube odendi.
Willian'i istedik ama olmadi kendisi Milana gitti. Amc-Amr-Aml bolgelerinde oyniyabilecek bi eleman ariyoruz.
Bedelsiz transferler şahane daha ne olsun Avrupa Kupası yakışır artık
Pek para harcamadik bu sene onun icin bi yildiz alacam![]()
Her sene bir yıldız , Dzagoev transferi tam olmus![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Trabzonspor lige hazirlaniyor
Super kupa oncesi 4 hazirlik maci yaptik, takimda fazla degisiklik yok kaldigimiz yerden devam ediyoruz.
Burak Yilmaz daha henuz kendini bulmus degil, bacagi kirildi eskisi gibi olmasi icin biraz daha zaman lazim
Dzagoev, AMC de aradigimiz adamis. Tam oturdu diyebilirim, geride gelip top almasi ve gerektigi yerde forvette yakin olmasi bizim cok isimize yaricak
Javi Garcia yavas yavas MC oynamaya alisiyor, ozelikleri zaten buna elverisli.
Hazirlik doneminde takimdan BLANCO ayrildi, iyi bir futbolcu olsada devamliligi yoktu. Onun yerine Ofansif orta saha bolgelerinde oynicak bi adam ariyoruz ve harciyabilecek paramiz var. Yildiz isim alacagiz.
SUPER KUPA
i.G.
"Fazla bir ustunluk soz konusu degil bence, kalite ortaya cikti. Muzemize kupa koymak herzaman guzeldir dilerim bu sene icin bu baslangic olur "
Ivan Perisic Trabzonsporda
Hamit Altintop Trabzonsporda !
Transfer donemini Trabzonspor olarak kapatik.
Hedefte olan isim Lucas'di ama iyi fiyat vermemize ragmen satmadilar. Perisicin menajeri bize ulasti ve uygun bir fiyatta transferini bitirdik.
3 sezondur kadromuza katmaya calistigimiz Hamiti bu sefer GS ve FB'nin elinden kaptik.
Bayadır takip etmemiştim.
İyi transferler yapmışsın özellikle Hamit...
transfer yapmadan öcne mevki söylersen sana ingiltereden iyi adamlar söyleyebilrimchampionshipte deli adamlar var
![]()
Sampiyonlar liginde yine kura sansimiz yanimizda
Lyon
Tottenham
TRABZONSPOR
Salzburg
@dasman
Artik sadece yildiz futbolcu aliyorum
@Tshabalala
1 hafta birakip okudugun zaman herzaman daha fazla yorum getirebiliyoruzben pazartesi gunleri diger arkadaslarin kariyerlerini okiyabiliyorum.
Baştan sona okudum üst üste 3 şampiyonluk harika olmuş,bu seneki yıldızlar harika özellik ile Dzagoev.
4.hafta Trabzonspor - Eskisehir
5.hafta Trabzonspor - Sivas
6.hafta Gaziantep - Trabzonspor
SL 2.mac Lyon - Trabzon
7.hafta Trabzonspor - Manisa
8.hafta Karsiyaka - Trabzonspor
SL 3.mac Tottenham - Trabzonspor
9.hafta Trabzonspor - Caykur Rizespor
i.G
" Ligde evdeki Sivas ve Eskisehir maclari haricinde iyidik. Bazi maclarda gol sikintimiz epey fazla oluyor, tabi golu bulduktan sonrada aciliyoruz ama bazen o kilidi kirmak zor oluyor. Sivas ve Eskisehir maclarinda 2 ci yarilarina 3 forvet cikmama ragmen gol atamadik insAllah playofflara kadar yine avantajli oluruz.
Sampiyonlar liginde suana kadar normal ilerliyoruz diyebilirim.Tottenham deplasmanindan 1 puan zaten hedefler arasindaydiki kirmizi yiyip maci yine berabere bitirmek dahada guzel oldu. Lyon macinda iyidik aslinda okadar rahat bi skorla onde olmalari tamami ile oyuncularinin gununde olmasina baglidir ve tabiki 10 kisi kalmamiza bagli. Simdi evdeki Tottenham ve Lyon maclarindan kesinlikle 4 puan almaliyizki gruptan cikalim. Salzburgu demiyorum bile onlara karsi 3 puanimiz garanti olmasi lazim "
10.Hafta Kayserispor - Trabzonspor
SL 4.mac Trabzonspor - Tottenham
11.Hafta Trabzonspor - IBB
12.Hafta Besiktas - Trabzonspor
13.Hafta Trabzonspor - Bursaspor
SL 5.mac Salzburg - Trabzonspor
i.G
" Ligde yine puanlari topluyoruz ama bu sene bazi maclarda kale onunde zorluk cekiyoruz pek anlam veremiyorum ama boyle olunca IBB maci gibi maclari kaybediyoruz. Sampiyonlar liginde Tottenhami evde yendik ezici bir oyunla, turu Salzburgda geceriz dedik ama ordada 9 kisi kaldik oyunda daha 10cu dakikada, maci yine kendi lehimize cevirmeyi basardik ve 2ci turdayiz "
SL'de gruptan birinci ciktim, ilk defada kolay kura cektik gibi. Rakip Stutgart![]()
Coktandir yazamiyordum. Okadar mac biriktiki hepsini teker teker eklemeye usendim.
Ligde son maca kadar Galatasarayla puan puana goturduk ne olduysa ondan sonra oldu. Playoffta Galatasaray bitti. 4cu kez sampiyonluk aldik ust uste.
Avrupada basari istiyorduk, SLde gruptan ciktik. Stutgarti eledik ama Marsilyayi gecemedik. Gerci Mandandayi gecemedik dersek daha dogru soylemis oluruz.
Yeni sezondan cok oyuncunun sozlesmesi bitiyor bu nedenle ayrilacak oyuncularimiz var. Ilk gidecek adam Podolski
4 sene üst üste şampiyon oldu ha![]()
Aynı dert bendede mevcut , ligi süpürüyoruz ancak Avrupada yarı finale kadar gelebiliyoruz ondan sonrasını göremedik , oyunda yasak herhalde Türk takımlarının finale çıkması![]()
Normal bir durum çünkü Türkiye ligi çok kolay.
Beni yenen Marsilya, finalde uzatmalarda yenildi. Evimde 1-0 yenildim, onlarin sahasinda 1-0 galip bitirdik
Penaltilarda ilk penalti kaciran onlar olduo sirada hanim cagirdi yemek yemeye asagi indim. Bi daha yukari geldigimde baktim bizden 2 kisi kacirmis
kisacasi aradaki fark kalecilerdi. Biz mecburi Tolgayi oynattik Onur sakatidi onlarin kalesindede Mandanda. 2 macta 6 ccp ye girdik ama birine izin verdi bu kaleci
Bu sezon son olacak heralde, Podolskiyi sattik ama henuz adam almadik. Bu sezonda avrupada basari olmasa bi Luton Town kariyeri acacagim
Mandanda'nın direkler arası ışınlanma yeteneği var oyunda![]()