1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Default Riera'ya talip Cikti

İngiliz Daily Mail Gazetesi Sunderland'in Galatasaray'ın sol kanat oyuncusu Albert Riera'ya talip olduğunu ileri sürdü.

Gazete haberinde ''Sunderland, eski Liverpool kanat oyuncusu Albert Riera'ya göz kırpıyor'' başlığıyla duyurduğu haberde İngiliz kulübünün Riera'ya haftalık 115000 pound maaşla teklif götüreceğini yazdı. Sunderland'in Riera'nın İngiltere'ye dönmesini istediğinin belirtildiği haberde Sunderland teknik direktörü Steve Bruce'un geçtiğimiz seneden beri sol kanat oyuncusu istediği ve İspanyol futbolcunun premier lig tecrübesi nedeniyle öncelikli hedef olduğu vurgulandı.

Gazete ayrıca forvet arayışı içinde olan Galatasaray'ın Riera'yı satması halinde transferini düşündüğü Manchester United'ın santraforu Dimitar Berbatov'un transferinde maddi açıdan rahatlayacağını ifade etti.

LIGTV

Benden Gördüğün Tweeti mi Arakladın Arif Ayıp Sana

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

benim sende veya senin bende tweet varmi aga hic bilmiyorum ligtv"ye bakarken gordum paylasayim dedim konuya gelince riera umarim gider kaliteli topcu ise ilk 1-2 macda belli eder kendini rieradan birsey goremedik daha. ve galatasaray bu transferi neden yapti anlamadim ama sole dusunuyorum olimpyakaos - galatasaray macinda iyi oynadi diye kesin bu adami aldik.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Keşke.... nerde o günler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri