Gidişat iyi umarım şampiyonluğu kazanan taraf oluruz...
Gidişat iyi umarım şampiyonluğu kazanan taraf oluruz...
Oyuna daldık ocaktaki ısıttığım çorbayı unuttum ve yandı. :S
Demba Ba £4.5 M fiyata gönderdik. Arkasından De Camargo adlı oyuncuyu £1.5 M fiyata gödnerdik.
Şimdi ise forvet arayışlarına girdik. Elimizde maksimum £7.300.000 M kadar para var.
Forvet önerilerinizi bekliyorum.
kardesim cruizerodan satılamdıysa wallyson var bak kariyerimde paylastım adamı ucuza alırsın
tabi quintero rüzgarı var forumda istersen onada bak bony cok sakatlanıyo formun en favori 2lisi onları söylemedim ben![]()
Willyson Gladbach ile Anlaştı
En son Willyson ile anlaştık. £6.5 M bonservis gibi bir ücretle oyuncuyu aldık.
![]()
Liderlik süpertebriklerrr.. Köln maçıda 2 penaltı enteresan olmuş
![]()
Tevez'in gelmemsi normal.
Demba Ba kanser eder demiştimLiderlik süper.
wallyson güzeldir candır (: bana göre özellik bakımından quinterodan cok daha kaliteli
Wallysonu montpeiller de oynatıyorum ben.Golcülüğünden daha çok asistçiliğiyle ön plana çıkıyor.11 maçta 5 gol 7 asist gibi bir istatistiği vardı.GÜzel bir oyuncu
İyi geceler. Sonunda kariyerimize devam edebileceğiz![]()
Size muhteşem bir gol upload ediyorum, Hoffenheim deplasmanında aldığımız müthiş galibiyetin son golü yani 4. gol.
Schalke Affetmedi
![]()
Gladbach Evinde Kaybetmiyor !
Şu ana kadar evinde hiç bir lig maçını kaybetmeyen Gladbach takımı 9 maçta 25 puan topladı.
![]()
Gladbach Hemen Toparlandı
Ligde beklenmedik şekilde şampiyonluğa oynayan Gladbach sarsıntıları aşıyor
Maçın özeti
[YOUTUBE="bKBjb7t0fTQ"]Gladbach 4 - 0 Hoffenheim[/YOUTUBE]
Yalnız Patrick Herrmann çok feci coşuyor.
Patrick Herrmann Rüzgarı
Herrmann son iki maçta attığı 4 gol çok dikkat çekti. 4 golü de aynı noktadan atan Herrmann büyük alkışı hakketti.
Maçın özeti
[YOUTUBE="4kMrXj9JDaI"]Gladbach 3-0 Nürnberg[/YOUTUBE]
Last edited by lexoqe : 22.Kasım.2011 at 04:10
aga bu herman karsruheden gelmişs 2. ligde bana gelir ümidim vardı ama kiralık falan klübüyle bi sekilde anlastık oyuncu gelmedi beamr ye müthis ihtiyacım vardı