Quote Originally Posted by El Barto View Post
Yabancı madde atılmadı demiyorum ki ben maçı canlı izlerken de sırtına çarpan çakmakları vs. gördüm. Küfür de edilmiştir doğrudur. Beşiktaş taraftarı küfür etmez de demiyorum. Haa bunları normal mi karşılıyorum? Elbette hayır. Taraftar orada Eboue'nin yalandan yerde yatmaları sebebiyle bu kadar çığrından çıkmamalıydı.

Bunlar stadlarımızda hep olan şeyler maalesef. Aaa bak siz de yapmışsınız diye değil ama şu videoya bir bakın. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.

[YOUTUBE="CmQ3mgRB7ks"]CmQ3mgRB7ks[/YOUTUBE]

Tek fark Tümer'e bir şey isabet etmemesi ve Tümer'in tribünlere oynamaması sanırım.

Ama ben inanmıyorum bir insanı aşağılamak için ya da ırkçılık adı altında maymun densin.

Diyen varsa da onlar benim gözümde Beşiktaşlı değildir. (Ama ben hala ırkçılık yapmak adına bir şeyler dendiğini düşünmüyorum)
Quote Originally Posted by Suicider View Post
Konu en sevdiğim yere gelmiş .Siz önceden bıdı bıdı yapmıştınız o yüzden bizde bunları bıdı bıdı yapabiliriz Bu konular buraya bağlanır hep.Önce inkar olur sonra rakip takımla ilgili eski video koyulur her takım için bu böyle bizde böyleyiz
Arkadaş bu mesajın atılacağını tahmin ederek erkenden cevabını vermiş bile. Biz attık ya bir daha eleştiremeyiz bir şey yapamayız.