İyi oynamadık ve galip gelemedik maalesef. Aslında Stoch kararsız kalmasaydı kötü oynadığımız bir maçtan 3 puanla ayrılabilirdik. Aykut hoca Caner'i çıkarırken yerine Uğur'u değil de keşke Stoch'u tercih etseydi. Stoch 10 dakika oynadı ama en etkili oyuncularımızdan biri oldu. Uğur da sakatlıklardan falan çıktı ama kendisini toparlaması lazım. Her pozisyonda 1 dakika yiyen Gençlerbirliği kalecisi Ramazan zaman geçiriyor, kaleciye en yakın adam Uğur dönüp arkasını gidiyor. Kaleci hala zaman geçirmeye devam ediyor o arada Semih gelip engelliyor zaman geçirmesini. Ramazan'ın da 2. devreye çıkarken tribünlere bir hareketi vardı, gözlemcinin yakaladığını sanmıyorum ama yakalandıysa ceza alır.

Maçta hakemlik ciddi pozisyon olmadı ama faullerde hiç standart yakalayamadı. Yardımcılarıyla birlikte fazla pozisyonun olmadığı şu maçta bile kötüydüler. Eğer bu maçta ciddi pozisyonlar olsaydı maçı katletme ihtimalleri çok fazlaydı.

Bilica maçın en iyisiydi herhalde. Maçtan sonra da kendisine hakkı teslim edildi. Forvet ihtiyacımız çok açık. Kalitesi tartışılmaz bir forvet almamız gerekiyor.