1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: Mükemmel Genç Yetenekler(Karışık-Ucuz)

Hybrid View

Galatasaray'ın Altyapısında öyle oyuncular war ki parmak ısırttırıyolar; 2 sene alt yapıda düzenli oynasınlar 5-6 20'leri oluyor.
    İrfan Başaran : 2007-2008 Sezonunda Ortasahada İleri Dönük Oynatılınca Top Sürmesi mükemmel oluyor
    Oğuz Şabankay : 2006-2007 Senesinden Oynatmaya Başladım; Bir Maçta Aynı Yerden 3 Tane Uzun Şut Golü Attı. Mükemmel Bir Adam
    Mülayim Erdem : Forvetin Arkasında Tek Oynayınca Aşırtma Pasları Nefis Oluyor
    Özgürcan : Kaleciyle Karşı Karşıya Kalmasın (:
    Cafercan : Yok Böyle Bir Adam ! Kendisi Gibi Bir Partner Olacak O Zaman Görün ! Robert Vittek'le Oynatıyorum Şampiyonlar Liginin En İyi Genç Oyuncusu Seçiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Quote Originally Posted by AtaWorM
    Galatasaray'ın Altyapısında öyle oyuncular war ki parmak ısırttırıyolar; 2 sene alt yapıda düzenli oynasınlar 5-6 20'leri oluyor.
    İrfan Başaran : 2007-2008 Sezonunda Ortasahada İleri Dönük Oynatılınca Top Sürmesi mükemmel oluyor
    Oğuz Şabankay : 2006-2007 Senesinden Oynatmaya Başladım; Bir Maçta Aynı Yerden 3 Tane Uzun Şut Golü Attı. Mükemmel Bir Adam
    Mülayim Erdem : Forvetin Arkasında Tek Oynayınca Aşırtma Pasları Nefis Oluyor
    Özgürcan : Kaleciyle Karşı Karşıya Kalmasın (:
    Cafercan : Yok Böyle Bir Adam ! Kendisi Gibi Bir Partner Olacak O Zaman Görün ! Robert Vittek'le Oynatıyorum Şampiyonlar Liginin En İyi Genç Oyuncusu Seçiliyor.
    Robert hariç ki bilmediğimden diğer söylenenler için altına imzamı gözüm kapalı atarım en iyi alt yapı bu cimbom da var kardeşim kimse itiraz etmesinn......

Mesaj Yetkileri