1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi İçin Oyuncu Kaydı

Exclamation Şampiyonlar Ligi İçin Oyuncu Kaydı

Merhaba Arkadaşlar,

Atletico Madrid ile 5. sezonumdayım ilk iki sezon yasamadım ancak sonraki 4 sezondur şampiyonlar liginde oyuncu kaydı yaptırırken anlamadıgım bir sorunla karsılasıyorum...

http://imageshack.us/photo/my-images/708/catsbpp.jpg/

Kulubun yetiştirdiği ve ispanyada yetişen oyuncuları istiyor diye anlıyorum ben ancak seçmeme rağmen olmuyor.. otomatik seçimde de aynı sorun ile karsılasıyorum.. İstediği kriterler tam olarak nedir..

En az 4 oyuncun 3 yıldan beri A.Madrid ile antremanlara çıkmış olmalı ve tabi bu oyuncular 15-21 yaşları arasında olmalı.
    En az 8 oyuncu 3 yıldan beri Ispanya'da antreman yapmalı ve yine bu oyuncular 15-21 yaşları arasında olmalı.

Yani sen altyapından yetişmiş 2 oyuncu daha bulursan iş hallolur. 3 yıldır takımında olmak şartıyla. Ispanya dışına bir takıma filan kira verdiysen yine kabul etmez.

peki dısardan aldıgım ve takımda 3 yıldır forma giyen bu yas aralıgında olan futbolcuları kabul edermi...

Kabul etmesi lazım. İlla alt yapıdan yetişmiş bir oyuncu olacak diye birşey yazmıyor orda.

23 Kişilik Yaparsan Kadroyu Yine Olur Ama İspanyol Dışında 2 Kişiyi Kadroya Alma

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    En az 4 oyuncun 3 yıldan beri A.Madrid ile antremanlara çıkmış olmalı ve tabi bu oyuncular 15-21 yaşları arasında olmalı.
    En az 8 oyuncu 3 yıldan beri Ispanya'da antreman yapmalı ve yine bu oyuncular 15-21 yaşları arasında olmalı.

Yani sen altyapından yetişmiş 2 oyuncu daha bulursan iş hallolur. 3 yıldır takımında olmak şartıyla. Ispanya dışına bir takıma filan kira verdiysen yine kabul etmez.
    tam olarak böyle değil. en az 4 oyuncu 15-21 yaşları arasında 3 sene at. madrid'de yetişmiş olacak. şu anda 30 yaşında da olabilir. ama 15-21 arasındayken 3 senesini at. madrid'de geçirmiş olacak.
    aynı şekilde diğer madde için de geçerli bu durum. 8 oyuncu da 15-21 arasındayken 3 senesini ispanya'da geçirmiş olacak.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    23 Kişilik Yaparsan Kadroyu Yine Olur Ama İspanyol Dışında 2 Kişiyi Kadroya Alma
    Kadroyu 23 kişilik yapsamda olmuyor bu şartları yerine getirmeden :/

Oyunun Savesini Paylaşma İmkanın Varsa Buraya At Kardeşim Yardımcı Olayım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bulamadığında kadroyu 23 kişi gönderirsen problem olmaz.
    3 yıldır oynayan altyapı oyuncusu yok mu hiç?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ABOO

oyuncular eğer iyi değilse kontratlarını yenilemiyorum o sebeple olmuyor..

Tarkan

Kadroyu göndermem yeterse göndereyim oyuncuların tek tek özelliklerini almak uzun sürer..

Mesaj Yetkileri