Carvalhal iyi çalismis ve git gide takim daha iyi oynuyor. Bugun gerekeni yaptik ve pozisyonlar bulduk. Quaresma, Hilbert ve Egemen iyi oynadilar. Toraman'da önemli toplar çaldi.
Carvalhal iyi çalismis ve git gide takim daha iyi oynuyor. Bugun gerekeni yaptik ve pozisyonlar bulduk. Quaresma, Hilbert ve Egemen iyi oynadilar. Toraman'da önemli toplar çaldi.
Burak'ın eline çarptı ama sonra topun gittiği yeri göremiyor Toromanın eline çarptı sanıyor
Ben hatalı ofsayt ile ilgili birşey göremedim bu arada.
eto'o bitmiş.
Güzel maçtı bu kadar pozisyonlu maçın tek golü penaltıdan buda ilginç tabi.
Trabzon aleyhine en son 2 Mayıs 2009'da penaltı çalınmış.
Uzun süre sonra penaltıdan gol yiyerek yenildi Trabzonspor, Tebrikler Beşiktaş.
...
son sayilmayan golü iyi göremedim. dogru kararmi?
Ben beraberlik bekliyordum, galibiyet süpriz oldu![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
son 5 dakkayi izlemedim trabzonun golu verilmemis dogrumu beyler ?
valla maçın önüne geçen penaltı ve kırmızı kart pek konuşulmamış. bu kadar ağır bir karar olmaz. bana kalırsa yanlış bir karar. son dakikalarda elektrik kesintisinden ben de golü göremedim. daha lig tv'ye de düşmemiş.
Maçı hak ettik ve hakkımız olan 3 puanı aldık. En az 6 tane net gol kaçırmışızdır heralde. Penaltı ve kırmızı kart bence doğruydu. Son dakikada Egemen'e yapılan faul ise tartışılabilir, o konuda net bir yorum yapamam. Ancak şunu söyleyim Bekq arkadaşın dediği gibi Egemen öyle uçacak kadar hafif, atletik yapıda bir futbolcu değil. Tekrarını izlemek lazım.
Tebrikler Beşiktaş'ım.![]()
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102728
şurada 41. saniyeden itibaren izlemenizi istiyorum. başka bir iddaa atmamın gereği yok. ha burada hala müdahale, kart doğru falan diyorsanız birşey diyemem. şu anda hangi kanala baksam bu pozisyon hakkında konuşmamaya niyetli gibiler.
Penaltı bence yanlış dolayısı ile akabindeki kırmızı kartta yanlış..
Başta izleyince faul gibi görünüyor ama 41. saniyeden itibaren izleyince her şey ortada...Penaltıyla alakası yok kartta yanlış...
Son maçlarda olduğu gibi bolca pozisyona girdik bolca harcadık. Kaybetsek bu sefer hakikaten futbolun adaletinden şüphe etmeye başlayacaktımBöylesine zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönmek her açıdan çok iyi oldu hele Fenerbahçe de puan kaybetmişken. Tebrikler KARTALIM.
Bu arada Egemen iyi uçmuş severim kendisini yakıştıramadım.
...
biraz empati yapmak şart. geçen hafta bir oyuncuyu numara yapıyor diye yerden yere vuranlar, bu hafta kendi takım oyuncularının durumunu inceleme gereği dahi duymadan hüküm veriyorlar.
bir de 3 yıl bizde oynayan Egemen'in atletikliğini 3 aylık Beşiktaş kariyerinde öğreniyoruz. yani Egemen kendini bırakacak kadar atletik değil, demek ki öyle atletik düştüğüne göre Glo kündeye atmış Egemen'i. son pozisyonda verilmeyen gole bakarsak 0 temaslı bir spor gibi futbol. tıpkı eskrim gibi. oyuncular birbirine dokunmayacaklar. 2 sezonda 3. kez aynı gol verilmiyor.
3 haftadır felaket hatalar peşimizde. neyse diyecek laf yok.
Burak Yılmaz her hafta oyunculuğun kralını yapıyor. Bu haftada kendi elle alıp Toraman elle aldı diye hakeme işaret yapıyordu. Bu kez yediremedi.
Milli maçta Volkan ıslıklanmasın diye topu Volkan'a atmayan bir oyuncudur Egemen Korkmaz. Orda kendini yere bırakacak bir oyuncu değildir. 3 yıldır sizde ise neden adamı yuhluyorsunuz onuda sorarlar adama.
Penaltı karari çok ağır kartta dolayısıyla yanlıs
İki takımda müthiş pozisyonlar kaçırmıs harika bir maç olmuş
Ancak son dakikada Glowacki'nin içeri çevirdiği topa faul pozisyonu tartısılır ama geçen haftaki Beşiktaş maçında Beşiktaşlı arkadaslar Ujfalusi'ye faul yok diyorlardı bu pozisyon aynısıahatta dahada kibarı .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
her takımdan biri çıkar yapar. ben verilen tepkiden bahsediyorum. yani çıkıp da bu olaylar ilk kez kendilerine yapılmış gibi isyan etmek, ertesi hafta herşeyi unutmak benim eleştirdiğim nokta.
Egemen konusuna gelince, taptığı bir doğru hiç yanlış yapmayacağı anlamına gelmez. 3 sene boyunca Egemen Trabzonspor taraftarının en sevdiği oyuncuydu. profesyonellik dışında duygusal bir bağ vardı taraftarla arasında. ama Egemen sadece profesyonel hareket ederek istanbula gitti. böyle oluncada duygusal bağ ters tepti. normal bir durum.
Madem bu tür pozisyonlara faul çalınıyor (geçen hafta iptal olan golümüz) kimsenin burada bu pozisyona laf etmeye hakkı yok. Bana kalırsa Glowacki'nin bariz müdahalesi var.
Besiktasli arkadaslari tebrik ederim
Trabzon yenilsede yensede ben oynadıkları oyunu beğeniyorum. Sezon sonunda çok önemli oyuncular takımdan ayrıldı kolay birşey değil. Yerine alınan oyuncular gidenler kadar kaliteli olmasada yinede yararlı futbolcular, takıma katkı sağlıyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Cidden soruyorum ben mi yanlış görüyorum Celustkanın sağ ayağı Pektemek'in sol ayağına doğru gitmiyor mu ?
eto'o bitmiş.
Penaltı pozisyonunda net bir şekilde müdahale yoktur veya net bir şekilde müdahale vardır diyemedim doğrusu pozisyonu seyredince.Mustafa'nın çok net bir avantajı var,eğer vuruş yapmasını engelleyecek bir müdahale olmasa büyük ihtimal gol yapardı pozisyonu.Umarım aldatmaya yönelik bir hareket yapmamıştır.Trabzonspor'un verilmeyen golündeki karar bence de ağır bir karar.Müdahale var gibi ama Egemen'in dengesini o kadar bozacak bir müdahale yok.O kadar müdahale de olur futbolda bence.O pozisyonda Sivok'un vuruşu da çok ilginç.Anlık hatası eğer hakem faul çalmasa 2 puana neden olacaktı.Burak'ın son dakikalarda yakaladığı net pozisyonda da hatası vardı.Bazen çok kritik hatalar yapabiliyor malesef. Bir de LigTv'de Mustafa hoca Burak'ın penaltı pozisyonundaki itirazı ile ilgili çok doğru bir teşhiste bulunmuş.(http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...r=1&hid=102738) Ona katılıyorum.Burak çok geliştirdi kendisini Trabzonspor'da.Umarım bu konuda da kendisini geliştirir.Tabii bu biraz karakterle alaklı bir durum ve değiştirmesi zordur ama bu huyundan da vazgeçebilirse çok daha kaliteli bir futbolcu olacaktır kesinlikle.
Maça gelirsek,seyredemedim yine maçı.Özetten takip edebildiğim kadarıyla,iki taraf da net pozisyonlara girmiş.Bizimkiler daha çok gözüküyor ama yarısı da organize ataklar değil.Maç genelinde iki takım nasıl oynadılar bilmiyorum seyredemediğim için.Özetler bu konuda pek fikir vermiyor ama fena oynamamışız gibi geldi.Trabzonspor deplasmanında kazanmak güzel.Emeği geçen herkese teşekkürler ve tebrikler.
So what?
Saike
Egemen ne güzel tiyatro oyuncusuymuş yahu...Resmen kıvranıyor orda bilerek...Glowacki hiç bir şey yapmamış mis gibi golünü vermemiş hakem Trabzonspor'un...Yazık olmuş...
Simdi izledim görüntüleri, glowackinin mudahalesi var ve Egemen bu yüzden düsüyor. Egemen'in bilerek düstügünü zannetmiyorum ama faul agir bir karar olmus. Penalti ise bence dogru karar.
Trabzonspor'un golünün verilmemesini konuşuyorsunuz iyi güzel, faul kararı da yanlış olabilir size göre (ki bana göre doğru karar, az da olsa bir müdahale var ve bu tam da Egemen yükseleceği anda gerçekleşiyor), Burak'ın hakemi aldatmaya yönelik el beklentisini, penaltı diye haksız şekilde haykırmasını neden konuşmuyorsunuz acaba? LigTV'deki görüntüleri izleyin ve yorumları dinleyin de biraz Burak'ı da eleştirin bence. Olaylara tek bir pencereden bakmayın lütfen.