Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 22. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Penaltı pozisyonunda net bir şekilde müdahale yoktur veya net bir şekilde müdahale vardır diyemedim doğrusu pozisyonu seyredince.Mustafa'nın çok net bir avantajı var,eğer vuruş yapmasını engelleyecek bir müdahale olmasa büyük ihtimal gol yapardı pozisyonu.Umarım aldatmaya yönelik bir hareket yapmamıştır.Trabzonspor'un verilmeyen golündeki karar bence de ağır bir karar.Müdahale var gibi ama Egemen'in dengesini o kadar bozacak bir müdahale yok.O kadar müdahale de olur futbolda bence.O pozisyonda Sivok'un vuruşu da çok ilginç.Anlık hatası eğer hakem faul çalmasa 2 puana neden olacaktı.Burak'ın son dakikalarda yakaladığı net pozisyonda da hatası vardı.Bazen çok kritik hatalar yapabiliyor malesef. Bir de LigTv'de Mustafa hoca Burak'ın penaltı pozisyonundaki itirazı ile ilgili çok doğru bir teşhiste bulunmuş.(http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...r=1&hid=102738) Ona katılıyorum.Burak çok geliştirdi kendisini Trabzonspor'da.Umarım bu konuda da kendisini geliştirir.Tabii bu biraz karakterle alaklı bir durum ve değiştirmesi zordur ama bu huyundan da vazgeçebilirse çok daha kaliteli bir futbolcu olacaktır kesinlikle.
Maça gelirsek,seyredemedim yine maçı.Özetten takip edebildiğim kadarıyla,iki taraf da net pozisyonlara girmiş.Bizimkiler daha çok gözüküyor ama yarısı da organize ataklar değil.Maç genelinde iki takım nasıl oynadılar bilmiyorum seyredemediğim için.Özetler bu konuda pek fikir vermiyor ama fena oynamamışız gibi geldi.Trabzonspor deplasmanında kazanmak güzel.Emeği geçen herkese teşekkürler ve tebrikler.
Mesaj Yetkileri