2018 yilinda, 3 yil ardarda sampiyon olan Besiktas Avrupa Liginde yari finale çikti, hayirlis bakalim ne olacakBen Süper Lig'te oynamiyorum bu arada.
2018 yilinda, 3 yil ardarda sampiyon olan Besiktas Avrupa Liginde yari finale çikti, hayirlis bakalim ne olacakBen Süper Lig'te oynamiyorum bu arada.
An itibariyle oyunumda 2014 dünya kupasında Fildişi Sahilleri Arabistani 10-0 yendi
Last edited by nikootinn : 27.Kasım.2011 at 00:17
u19 maçında Macarisan deplasmanındayım.Solbekim bizim defansın solunda etrafında hiç rakip yokken 10 sn topu ayağında dolandırdı, bişiler yapıyor ama anlamıyorum; kendi kendine eğleniyor heraldeRakibin biri yavaş yavaş yaklaştı, gördü bizim leylayı tabi, ve topu kaptı; girdi bizim ceza alanına baktı karşısında bir stoper.Durakladı stoperimizi çalımlamaya çalışacak.O sırada defans da yerini alırken birde ne göriyim topu kaptıran solbek bir hırsla adamın peşinden geldi ve arkadan hareketle penaltı yaptırdı sağolsun ve golü yedik.
Video çekmeden oyunu kapadım o yüzden yazıyla anlattım![]()
maç içerisinde forvetin solunda 3 ayrı sakatlık yaşadım bütün oyuncu hakkım bu mevkide ki adamları değiştirmek için gitti
Yönettiğim takım geçmişte ne kadar başarılıymış da haberim yokmuş.
@CoşkuN ÖzdemiR
http://community.sigames.com/showthr...2-Skin-INFUSSE
23. sn de kırmızı gördü Fletcher![]()
![]()
uefa kupası finali amsterdam arena yazıyor ancak finali kendi sahamda oynadım
Guardiola ve talebelerine futbol dersi verdik.
Gerçi başa baş gitti oyun ama ele geçirdiğimiz fırsatlarda golü bulunca farklı bir skor oldu.![]()
Müthiş bir skor..
Uploaded with ImageShack.us
Selçuk İnan 2.sezon 2.maçta sakatlandı.Play-off'lara gelirken hafif antremanlara başladı.
Ancak profili çok kötü olmuş, bu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum.Bu yaza kadar tekrar eski özelliklerine kavuşamassa satmayı düşünüyorum, tabi alan çıkarsa; alacak olan takıma gitmek isterse.Keşke Bayern'e satsaymışım.
Tüm özellikleri 2'şer 3'er düşmüş.Resmen futbolu unutmuş adam...
Hayati Organından Sakatlandı HeraldeAğrıları Yiyip Bitirmiş Adamı
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Adamlar fark atmasın diye uğraşacaklarına artsın diye cabaladılar
Uploaded with ImageShack.us
Moruk o ne bide buna bak![]()
Sen git Fenere 2 tane at sonra gel 3 tane kendi kalene at
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
yapılır da bu kadar göstere göstere şike yapılmaz ki kardeşim
Bknz şikenin alası burda hemde avrupa şampiyonasında
![]()
arkadaş tamam insan üstü top oynuyosun eyvallah ta 19 maçta 40 gol atmanın amacı nedir yani neyi ispatlamaya çalışıyosun arkadaşım (Messiden söz ediyorum) falcao ya ıkına ıkına 12 gol attırabildik adam yaldır yaldır istatistiklerin...
katarlı yeni başkan adayımız büyük konuştu 170 m £ yatırımla geliyorum diyor adam
Son 2 haftaya girilirken real madrid ile sahamda karsılastım 3 puan gerideydim ve ilk maçı kaybetmiştim.. bir çok oyuncum sakatken 17 18 yasında ki gençlerle çıktım.. ikinci gol 90+6 da geldi önemli değil gibi görünüyor ama ben valencia deplasmanına giderken real içerde iddiası kalmayan valladoid ile yapıyor.. puanlar eşit yenmem yetmiyor madrid in farklı kazanması durumunda şampiyonlugu kaybediyorum.. atılan gol sayısına bakılırsa imkansız değil
//edit: valencia yı 2 0 yendim real 6 1 yendi 2 avarajla şampiyon oldum (:
Last edited by edrogumos : 01.Aralık.2011 at 01:46