1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Fahrenheit

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lenovo\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\skins\fahrenheit\panels içinde match incidents.xml dosyasında yer alan;

Code:
        <container id="tntb" height="XXX"> ve 

<!-- team kit picture -->
        <!-- comment out to show logos instead of kits -->
        <container height="XXX" width="XXX"> XXX yerine istediğiniz sayıyı yazınız. 
        Ben 110 yazmıştım.
    Split View kısmında işe yaraması için de; match incidents small.xml dosyasında yer alan;

Code:
         <!-- stick the icon widget here -->		
         <container height="XXX" width="XXX" col="0" row="0"> XX yerine istediğiniz sayıyı yazınız. 
         90'ı uygun görmüştüm.
    Ya da bu iki dosyayı silerek oyunun kendi halindeki forma boyutlarına dönebilirsiniz. Bu dosyaları değiştirdikten sonra preferences'dan reload skin yapabilirsiniz.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Lenovo\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\skins\fahrenheit\panels içinde match incidents.xml dosyasında yer alan;

Code:
    <container id="tntb" height="XXX"> ve
    <!-- team kit picture --> <!-- comment out to show logos instead of kits --> <container height="XXX" width="XXX"> XXX yerine istediğiniz sayıyı yazınız. Ben 110 yazmıştım.
    Split View kısmında işe yaraması için de; match incidents small.xml dosyasında yer alan;

Code:
    <!-- stick the icon widget here --> <container height="XXX" width="XXX" col="0" row="0"> XX yerine istediğiniz sayıyı yazınız. 90'ı uygun görmüştüm.
    Ya da bu iki dosyayı silerek oyunun kendi halindeki forma boyutlarına dönebilirsiniz. Bu dosyaları değiştirdikten sonra preferences'dan reload skin yapabilirsiniz.
    Valla teşekkür ederim ya ben imkanı yok diye biliyodum ama süper oldu direk sildim ufak ufak süper oldu tekrardan teşekkürler
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri