kardeş sağolasın çok faydalı oldu.
kardeş sağolasın çok faydalı oldu.
Hayır, üstte BURAK ABİ'nin belirttiği gibi sadece kadroları kayddettirirken LİGDE OYNAYACAKLAR sınırlı...Originally Posted by caglar0016
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
arkadaşım çok teşekkür ederim çalışman için
biri bana yabancı sınırlamasını artırmayı öğretebilir mi?
editörden nationaltiesi türkish yapmanın dışında!!!!
Son derece güzel bi çalışma,tebrikler
arkadaşım gerçekten bunlara tek tek liglere girerek mi baktın yoksa editörden mi baktın?
emeğine sağlık
italya'da oyuncu kısıtlaması var, liste yanlış mı olmuş?
italyada oyuncu kısıtlaması yok... sadece transfer kısıtlaması var
ya ben seyi soracaktım bu amerika liginde aynı ligden futbolcu aldığında çok acayip bi ekran ve turlar çıkıyor bunlar ne oluyor
Walla kardeş süper bişi yapmışsın gerçi biraz uğraşmıssın ama herşey turksportal için![]()
sağol kardeş gerçekten güzel çalışma olmuş
Sağolasın kardéşim; bu rehber iyi olmuş da benden size fm 2005 için bir ipucu :
Sözleşmesi bitmek üzere olan yabancı oyuncuya; transfer dönemi dışında imza attırıp anlaşırsan yabancı kısıtlaması etkilemiyor; benim eski oyunumda 27 yabancım wardı![]()
yalnız italyada senede yalnız bi tane ab dışı topçu alabiliyon..onu unuttun heralde..
biraz zorlanmıssın ama saol bende bunları arıyordum ne zamandır
GErçekten güzel olmuş sag ol
kardeş o transfer kısıtlaması oyuncu deilOriginally Posted by dj_pele
yaw work permit mi termit mi gıcığım ona gelmiyor yıldızlar en fazla kaç oluyor bu work permit sınırı kaç acaba lebohang mokoena o sebeple gelmedi
Kardeş çok iyi iş yapmışsın.Sağol
ellerin dert gormesin saolasın...
ellerine sağlık.Yalnız abi yanlış hatırlamıyorsam italyada 11 AB dışı oyuncu kısıtlaması vardı sanki..
eyvallah kardeş
Bide hangi ülke oyuncularının yabancı olduğunu yazabilirmisiniz bazı avrupa ülkeleri yabancı mı ab mi belli olmuyor.
ıspanyada 4 ab dısı oyuncu sınırı varama adamlar bır arjantınlıyı adeta 1 senede vatandası yapıolar ve yer acılıo sorun olmuo
ıtalyada ıse sınır yok ama ab dısında oyuncu ancak her sene bır tane alıosun
portekız ıcınse brezılya oyuncuları ab den sayılıo yabancu sayılmıo
son karar:
artık turkıyedede azeriler yabancı sayılmıcak pekı bıseye yarıcakmı? hayır![]()
Ama, şöyle bir şey var ligde 5 yıl oynayınca o ülkenin vatandaşı oluyo sınırdan biri azalıyo
Ellerine saglık ama yabancı sınırlamasını hangi yama ile kalkıyo?
abi çok komik ya baştan sona okudum hep aynı sorular ve sorular karşısında aynı tepkiler komedi olmuş... şaka bi yana ellerine sağlıkk...
biraz geç oldu ama anca gördüm hurmeteline sağlık çok güzel bir inceleme olmuş...
guzel calisma tskl
emeğine sağlık..![]()
fransa ligi için afrikalılar yabancı sayılmıyo mu ?