Fenerbahçe yöneticilerinin ego problemi yok. Hele ki Ali Koç gibi bir insanda ego problemi olacağını hiç sanmıyorum. Ha eğer bu yöneticilerin Fenerbahçe'ye verdiği zarar TFF'nin yalanlarını ortaya çıkarmaksa sonuna kadar versinler. Lütfi Arıboğan Galatasaray'ın temsilcisi mi ki Lütfi Arıboğan'ın bombası patlayınca Galatasaray işin içine çekilsin ? Ali Koç biz zamanında objektif kişilerin bu konuyla ilgilenmesini, aksi halde problemler oluşabileceğini söyledik dedi. Yani bugünlerin endişesini 2-3 ay öncesinden söyledi ve uyarıda bulundu. Sonuç nedir ? Ali Koç'un uyarısı dikkate alınmadı, L.Arıboğan ve İlhan Helvacı TFF adına büyük bir rezalete imza attılar.
Bugün bazı gazetelerde haberler çıkmış. Neymiş Sezer üst üste 3-5 çalım atınca Emre de sinirlenmiş gitmiş Sezer'e sert girmiş ve Sezer sakatlanmış. İnsanda biraz insaf olur. Hadi insaf yok, ekmek kazandığın iş için 2 dakikanı ayırıp Fenerbahçe resmi sitesine girip Sezer'in açıklamasını okuma zahmetinde bulun. O da yok. Böyle insanları gazeteci yapıyorlar sonra da vay efendim Emre niye basın tribününe el kol hareketi yaptı oluyor. Hakediyorlar.
Bugünkü antrenmanda sakatlanan futbolcumuz Sezer Öztürk’ün çekilen MR’ı sonrasında, sağ arka alt adelesinde yaklaşık 3 cm boyunda 3. derece yırtık ve yoğun ödem tespit edildi. Futbolcumuzun tedavisi devam ediyor.
FB TV’ye sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sezer Öztürk, "Emre ağabey ile Stoch ikili mücadeledeydi. Ben de topa müdahale etmeye çalışınca ayağım çime takıldı. O arada hissettim zaten bir şey olduğunu. Ayağım çime takıldığı için oldu. Zaten yırtıldığını hemen hissettim. Darbeye bağlı olmadı. Şimdiye kadar hiç sakatlık geçirmedim, olacağı varmış demek ki" diye konuştu.
Futbolcumuza geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Alıntılı Yanıtla