Quote Originally Posted by Gansoo View Post
Haydı bakalım başarılar gençlerle başarıya koşarsın inşallah. Ve tabi denemeler ile
Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by grozny View Post
2-3 kişi ile imzala en azından Bank Asya liginde de iş yapar oyuncular var her takıma gidiyor bu oyuncular denemeler bir işe yaramaz ben çok izledim zamana yazık 2 lig deyip geçme sağlam takımlar var Bandırma Balıkesir Bugsaş Sarıyer Y.Malatya Altay Turgutlu Ş.Urfa Eyüp kimse gözünün yaşına bakmaz Başarılar dilerim fırsat buldukça takip etmek isterim ...
İyi hoş 2-3 kişiyle imzala diyorsun da biraz sonra paylaşacağım ss lardan da anlayabileceğiniz gibi böyle bir şansım yok. Bütçe yok ki zaten ilk seneki hedefim ligde kalmak olacak. Ben yine de deneme oyuncularla bunu başarabileceğimi düşünüyorum. Hep beraber göreceğiz

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
başarılar dilerim
Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
kocaelispor diye bir takım kalmadı amatöre düşmek için bekliyo kulup kapanacak körfezspor olsaydın keşke
Bizim temennimiz de amatöre düşürmeden tekrar eski günlerine döndürmek. Bu nedenle bu göreve soyunduk zaten

---

Sezon öncesini bitirdik. Yönetime orta sıralarda bitireceğimizi söyledik ve ona göre bütçemizi verdiler;

Fakat çok geçmeden hemen cash injection yaptılar;

Sezon öncesi asistan menajerime yönettirdiğim hazırlık maçları;

Bu da denememizdeki oyuncular. Bizim tüm sezonumuzu bu tip oyuncular oluşturacak;

Yapabildiğimiz tek transferimiz;

Şimdi ilk maçımıza kendi sahamızda Y.Malatyaspor karşısında çıkacağız. Hedefimiz en az 1 puan...