1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Fanatik Fundamentalist Müslümanın İşi Ne Tel Avivde?

Hybrid View

Ooo garanti güzel kariyer olacak o zaman şampiyonluk istiyoruz

Evet Arkadaşlar Zorlu Maçlar Başladı Ve ben hummalı bir maç arasına girdim ilk başta avrupa ligi elemelerini oynadık bizim için ilk maç güzel geçsede karşımıza çıkan rakibin güçlü olması şanssızlık eseriydi israil premier league toto cup'u analiz etmem gerekirse takıma ne ben uyum sağladım nede takım bana uyum sağladı bir tane transferle yetindik.

Avrupa ligi ELEMELERİ İLK MAÇI

TNS-MACCABİ Tel Aviv

Genel İtibariyle Zorlanmadık

AVRUPA LİGİ ELEMELERİ 2.MAÇ

VE TOTO CUP'UN İLK MAÇI DERBİ İLE BAŞLIYOR

MACCABİ TEL AVİV-HAPOEL TEL AVİV

Bu maç beni acaip bir şekilde demorolize etti gerek lige karşı gerek kupaya olan azmime karşı adeta durgunlaşmama sebep oldu ama en yakın zamanda toparlanacağımızı düşünüyorum

KONUNUN BAŞINDA KURADAN ÇIKAN RAKİBİMİZİN GÜÇLÜ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİM ELEMELER BİZİM İÇİN BAŞLAMADAN BİTTİ NE KADAR TAKTİK EKRANINDA KAFA PATLATSAMDA OLMADI

MACCABİ TEL AVİV-PALERMO

HAPOEL AKO-MACCABİ TEL AVİV

İsrail Ligini analiz ediyorum demiştim analiz ettiğimde eliran atar haris medunjaninden sonra gözüme çarpan futbolcu ben-sahar Ve ERAN ZAHAVİ'YDİ ne yazıkki palermo hapoelden almış
    PALERMO-MACCABİ TEL AVİV

RAKİBİMİZ ADI KUTSAL KİTAPLARDA SIKÇA GEÇEN BİR COĞRAFYANIN TAKIMI
    BNEİ YEHUDA KABİLESİNİN TEMSİLCİSİ

BNEİ YEHUDA-MACCABİ TEL AVİV

İSRAİL PREMİER LEAGUE TOTO CUP PUAN DURUMU MAALESEF BU ŞEKİLDE OLUŞTU

KÖTÜ BAŞLADIK

Analizlerimi burada dile getirmem gerekirse turnuvanın ortasında medunjanin sakatlandı. eliran atar inanılmaz bir performans gösterdi el ghanassy ise takıma çabuk uyum sağladı ancak bu bizim zayıf bir takım olduğumuz gerçeğini değiştirmedi avrupa bazında

Mesaj Yetkileri