Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Maccabi Tel Aviv kazanır

1 8.33%
  • Berabere biter

1 8.33%
  • Beşiktaş kazanır

10 83.33%
1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalite farkımızı ortaya koyup kazanır ve rahatlarız düşüncesindeyim. Umarım Stoke Kiev karşısında galip gelir ve formalite icabı gelir İnönü'ye. Gerçi onları her türlü İnönü'ye gömeceğiz orası ayrı. Ne Tony Pullis adlı şahsın ne de ingiliz taraftarların söylediklerini unutmadık.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kalite farkımızı ortaya koyup kazanır ve rahatlarız düşüncesindeyim. Umarım Stoke Kiev karşısında galip gelir ve formalite icabı gelir İnönü'ye. Gerçi onları her türlü İnönü'ye gömeceğiz orası ayrı. Ne Tony Pullis adlı şahsın ne de ingiliz taraftarların söylediklerini unutmadık.
    Aynen o lafları ve yaptıklarını yedireceğiz kendilerine inşallah. Ben bizim kazanıp Stoke maçının berabere bitmesini çok istiyorum. Son maçta da İnönü'de şunlara dersini verip grubu lider bitiririz böylece.

Yarın için de düşüncem, siyasi olayların maçın önüne geçebileceği yönünde, umarım yanılırım. Rakip kötü durumda, derbiyi de kaybetmişler. Kendilerini affettirmek ve çıkışa geçmek olarak bakıyorlar bu maça. Benim, maçta tek farklı da olsa galip geleceğimize olan inancım tam.

Mesaj Yetkileri