-
01.Aralık.2011, 01:47
Ve bombayı patlattı avukatımız, UEFA, TFF'ye isterseniz Fenerbahçe'yi men etmeme hakkına sahipsiniz, isterseniz Fenerbahçe'yi gönderin, eğer disiplin soruşturmasında suçlu çıkarsa Fenerbahçe, federasyonun ve milli takımların ceza alma olasılığı çok düşük, demiş.
TFF ilk başta ne açıkladı, Fenerbahçe'yi UEFA men etti, sonra UEFA tehdit ettiye çevirdi, şimdi de bu. O dönemde Fenerbahçe ben kendime güveniyorum, şike yok, beni gönderin demişti, cezası da sadece Fenerbahçe'yi bağlayacak olmasına rağmen, Fenerbahçe buna razıyım derken neden göndermiyorsun?
Ve saçma gerekçeleri, %0 tolerans. Olayın bununla toleransla alakalı olmadığını o dönemde teknik direktörü içeride, başkanı yurt dışına çıkma cezalı takımların neden engellenmediğini gördüğümüzde anlamıştık.
Avukatımız bunu son anda yeri geldiği için söyledi, bence Fenerbahçe'nin elinde de çok sağlam bilgiler var ve zamanını bekliyorlar sadece. Eğer ki yasa onaylanır, Aziz Yıldırım çıkarsa, her iddiaya bir bir cevap verdiğinde ne yapacaklar acaba?
Mesaj Yetkileri