Galler Liginde 3.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Kendi saha ve seyircimiz önünde güzel futbol ve güzel gollerle iyi bir galibiyet aldık, oyuncularımı kutluyorum.
Galler Liginde 3.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Kendi saha ve seyircimiz önünde güzel futbol ve güzel gollerle iyi bir galibiyet aldık, oyuncularımı kutluyorum.
...
Galler Liginde 4.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Dengede geçen bir ilk yarının ardından hızlı başladığımız ikinci yarıda bulduğumuz gollerle bu zor deplasmandan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Liverpool maçı öncesi güzel bir moral oldu.
...
Şampiyonlar Liginde 1.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Kapalı bir savunma ve katı br oyun anlayışıyla sahaya çıktık çünkü rakibimiz bize göre kat kat deneyimli ve çok yetenekli oyuncuları var. Tek taraflı bir mücadele oldu diyebilirim kalecimiz ve savunma oyuncularımızın çabaları ve birazda şansla gol yemeden maçı bitirdik gol atabilmek için fazla etkili olamadık Liverpool'da buna izin vermedi. Bir yandan sevinçli bir yandan üzüntülüyüz çünkü kart gören oyuncularımızın neredeyse hepsi cezalı duruma düştü.
...
Galler Liginde 5.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Her iki takım da maçı kazanmak adına açık bir oyun anlayışıyla sahaya çıkmıştı kaliteli oyuncularımız ve seyirci desteğimizle beraber bu maçtan galip ayrılmasını bildik.
...
Galler Liginde 6.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Zorlu bir deplasman oldu bizim için, rakibimiz hem iyi oyun sergiledi hem de iyi kapandı daha çok pozisyon bulan taraf bizdik ama bunları değerlendiremeyince 1 puana razı olduk.
...
Şampiyonlar Liginde 2.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Oyuncularımızın çoğu belki de kariyerlerinde ilk defa bu kadar büyük bir taraftar topluluğu önünde futbol oynuyordur tabi alışık olmadığınız zaman bunlar kolay olmuyor rakibimiz bizden her yönüyle iyiydi ve bu da skora yansıdı onları tebrik ediyorum bizim daha katetmemiz gereken çok yol var.
...
Galler Liginde 7.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Açık futbol iyi pozisyonlar güzel skor ve 3 puan
...