:mesaibaşındaiçmiyorumsmile:![]()
ama gece yine içelim valla güzel oluyor içecekler benden![]()
:mesaibaşındaiçmiyorumsmile:![]()
ama gece yine içelim valla güzel oluyor içecekler benden![]()
:kalabalıkiçiyoruzsmile:
iyide kim söylüyor ne içiyoruz, belki karnı aç olanlarda vardır, bilemiyorum artık..![]()
kötü diilde biras irençti kırılmasın kalbin :neiçiyozsmile:
çeken varsa ben yine bi meyveli soda alırım
:kimdenizbugünsmile:
Originally Posted by nart_susruko
nart kardeşim senide dünden beri doyuramadık ya![]()
neyse 1,5 adana nart kardeşime
şimdilik çıkıyorum akşam yine görüşürüz size kolay gelsin![]()
güle güle görkem içimden hiç cömertlik yapasım gelmiyo![]()
bugün bendensiniz hadi herkese benden bi meyveli soda bi de şalgam ikisi iyi gidermaniche den haber var mı arkadaşlar
eyvallah Görkem sen olmasan bize bakan yok ya..
aha yine başlıyolar yemeye içmeye esprilere
:allahsabırversinsmile:
"YÜCE ATATÜRK"
adnan polat çok pahalı diye askıya alıdk demiş galiba bi yerde okumuştum...
:forzaKorayDüşovasmile:
maniche bizimdir..
:inşallahöyledirsmile: :korayagüveniyoruzsmile: :başkaistekvarmıgönderiyimhemensmile:
abi canım mantı istedi yaw....![]()
mantı mı bu sıcakta gitmez be kardeşim mantı ben sana bi adana gönderiyom tek lavaşa yanında da şalgam hadi afiyet olsun:adanayaveşalgamadevamsmile:
saoll ya biişi sorcam FM de lastuvkanın yedeği olabilcek bi oyuncu söyler misiniz_?
fransa dan benoit costil 150K$ civarı hem genç hem güzel
abi adam 1,5 milyon $ ya yannış bakmış olmayasın![]()
hangi senedesin değeri artıyo bikaç ay içinde ilk girdiğimde fio ya 150 ye almıştım şimdi milan inter roma %50 si için 1,5 milyon veriyo iyi kaleci oluyo
ben aralık 22 deyim artmıştır ben bi bakim kiralayabilirsem alırım
hangi takımda oynuyo başka takıma transfer olmuş mu bi de kaleciye kaç para verebilirsin ona göre söyliyim sana
lenste oynuyo ya genç olsun lastuvkanın yedeği olcak
kaiserin altyapısında florian diye bi kaleci var bi de santos ta saulo muydu neydi öle bi kaleci var çok süper bi kaleci saulo yu al lastuvka dan daha iyi oynar
işim olmazsa takılırım burda ama.. neyse konuşuruz elbet![]()
bende çıkıyorum akşam görüşürüz biraz fm ye dalıcam fio yu şampiyon yapmak üzereyedim ilk sezonda :görüşürüzsmile:
ohh be içimin yağları eridi. artizzz alonso ilk 2 ye giremedi ya sıralamada....![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
çok sinirliyim şu an en sevdiğim pilot Kimi renault ya en kıl olduğum pilot alonso mclaren a gidecekmiş çıldırmış durumdayım![]()
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
gece burda mısınOriginally Posted by ermoon
?
anlaşılan alonsoyu pek seven yok. mclaren e gideceği belliydi keşke renaultta kalsa mclaren i de severim ama alonsoyu hiç sevmem kötü oldu....
"YÜCE ATATÜRK"
uzuuuuuun zamandır F1 i izlemiom ama massa yı sewiom![]()
ya ona üzlmüyorum ben Kimi nin renaulta gidişine üzlüyorum çok ii bir pilottu ama mclaren takımının motor sorunları nedeniyle kimse onu göğe çıkartmadı adamda haliyle gitti renaulta
[SIGPIC][/SIGPIC]