Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 12. You may not vote on this poll
-
Maccabi Tel Aviv kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
02.Aralık.2011, 02:13
#19
Beşiktaş hakettiği bir maçı Q7'nin bireysel çabalarıyla almayı başardı. Verilmeyen 1 penaltı ve 1 kırmızı kart var. Hakem çogu zaman insiyatiflerini Maccabi'den kullandı fakat idare eder bir maç yönetti bunların dısında diyecek olsam da bu pozisyonlar çok önemliydi. 65'e kadar ki Fernandes çok iyiydi fakat sonra oyundan düştü. Tam o dakika da oyundan alınmalıydı. Son 2 değişiklik hakkını kullanmak için çok geç kaldı Carvalhal. Veli ve İsmail bu takımdaki en gereksiz futbolcular. Veli bu takımın topçusu değil. Vasat bir oyuncu. İsmail'in de standart bir oyunu yok ve çok hata yapıyor. Mental olarak çok zayıf. Yerine kesinlikle daha iyi bir sol bek bulunmalı. Ekrem etkisizdi. Hilbert çok iyiydi. Hem savunmada hem hücumda görevini fazlasıyla yerine getirdi. Kaliteli bir oyuncu fakat taktikten kaynaklanan boşlukları doldurmaya çalıştıkça yoruluyor oyundan düşüyor, ileri ki dakikalarda.. Almeida gününde değildi ama elinden geleni yaptı. Varlığı bile yeter aslında. Cenk'in 2.golde hatası vardı. İlk gol zaten karambol golü.
Ayrıca savunmada ki eksiklerini gidermiş Beşiktaş büyük ölçüde. Sorun orta sahanın ne yapacagını bilmemesi. Kanat oyuncuları sistemi 4-3-3 e çevirdiği zaman savunma geriye gömüldüğü için orta saha da inanılmaz boşluklar oluşuyor. Savunmayı biraz daha öne çekip oyunu dar bir alanda oynarsa eğer Beşiktaş mevcut taktiği ile daha başarıılı olacaktır bence.
) Bu teknik direktörün görevi fakat Carvalhal iyi bir taktisyen değil ve bu yüzden Beşiktaş bir kaos yaşıyor. Yoksa kadro gayet kaliteli.
Genel olarak zevkli bir maçtı. Umarım eksiklerini gidermeye devam eder Beşiktaş.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules