Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Maccabi Tel Aviv kazanır

1 8.33%
  • Berabere biter

1 8.33%
  • Beşiktaş kazanır

10 83.33%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. Maç]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Carvalhal böyle maçlarda ışık görmüş tavşan gibi kalıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quaresma'ya herzaman inandim ve inancimi bosa çikarmadi. Gerçekten müthis oynadi. Hilbert'de müthis oynadi gerçekten vazgeçilmez oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Bu arada zor tahminide tutturduk
    İddaada ne veriyordu skor tahminine. Kaçan balık büyük olmuş burada.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

En az 7.5-10.0 falandır oranı 2-3'ün Stoke maçı kolay olmayacak bizim açımızdan...Kiev 4 farkı rahat atar gibi açık futbol oynayacaklar Maccabi Tel Aviv'in de bir iddiası kalmadı onlarda kapanmayacaklardır diye tahmin ediyorum...En kötü 1 puan almamız lazım İnönü'de...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla gelecek maç ben Stoke ve BJK takımlarının yerlerinde olsam hiç sıkmam kendimi. Tabi Beşiktaş kazanmak için çıkmalı. Stoke ilede beraberliğe oynamak abest olabilir yinede kazanmakta şart değil. Nede olsa stratejik bir maç. Bu maçta iki takımada 1 puan yaradığına göre zorlamanın manası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Son maçta Stoke'u yenip lider tamamlarız bu grubu inşallah.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Q7 gecesindeydi. Son golü gerçekten muazzamdı. Tebrik etmek bize düşer; tebrikler Beşiktaş...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Queresma ne yapti oyle, tebrikler Besiktas

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adamın bizim malzemeciyle nasıl bir ilişkisi var? Her şeyde gidip ona sarılıyor. Kanka olmuşlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Süreyya Soner'in bi açıklaması var ben ona türkü dinletiyorum o ise bana portekizce rap dinletiyor. İlk geldiği sene yazın başlamıştı aralarında ki bu ilişki
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Pazartesi günü Süreyya abiyi Taksim'de gördüm. Abi takıma sahip çık. Quaresma'yı iyi motive et İsraillileri yenelim diye konuştuk. O da siz merak etmeyin Q7'nin golü var dedi. Adam 2 tane attı.

Son maçta Stoke City'i yenip gruptan da lider çıkacağız inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Beşiktaş'a 'one minute' işkencesi..!

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda dün akşam Maccabi Tel Aviv'i 3-2 yenen Beşiktaş'ta dönüşte İsrailli yetkililerin zorluk çıkarması nedeniyle sinirler gerildi.

Türkiye'ye dönmek için havaalanında bulunan Beşiktaş kafilesinin saatlerdir bekletildiği öğrenildi.

İsrail'deki havaalanında bekleyenler arasında bulunan Fotomaç Gazetesi Yazarı Turgay Demir, "İsrail işkencesi"ni canlı telefon bağlantısıyla A Haber'e anlattı.

İşte Turgay Demir'in açıklaması:

"BEŞİKTAŞ'IN KRAMPONLARINI TEK TEK SAYIYORLAR"
    "Beşiktaş bu İsrail takımına Türkiye'de VIP uygulaması yaptı. Yani bunların Türkiye'ye rahat girip çıkabilmeleri için ülkemizin kuralları bile çiğnendi. Girişte ne Beşiktaş'a ne biz basın mensuplarına hiçbir şey yapılmadı. Fakat çıkarken Türk pasaportu olan herkesi, yöneticiler hariç ortalama 40 dakika beklettiler. Çünkü yöneticilere İsrail Federasyonu'ndan birisi yardımcı oldu ve 'Ben yardımcı olmazsam 2-3 saatte geçemezsiniz' dedi.

Bununla birlikte Beşiktaş'ın malzemecileri yaklaşık 45 dakikadır gümrükte bekliyor. Yanımda şu anda Beşiktaş yöneticileri Ertunç Soğancıoğlu ve Fahrettin Curoğlu da var, onlarla da bu konuyu konuşuyoruz. Çok net söylüyorum; Beşiktaş'ın kramponlarını sayıyorlar tek tek, acaba eksik var mı, bir tanesi düştü mü, düştüyse başımıza bir iş alır mıyız diye. 5 tane soruları var; Kudüs'e gittiniz mi, kaç kişi geldiniz, niye geldiniz? Bu soruları size değişik 8 kişi en az 3'er kere soruyor.

Beşiktaşlı yöneticilerden Ertunç Soğancıoğlu "Biz size böyle bir şey yapmadık, VIP ağırladık" deyince bunun üzerine en azından yöneticilere daha düzgün davrandılar ve onlar 8-10 dakikada geçtiler. Futbolculara şimdi aynı şeyi yapmamaları için uğraşıyorlar ama İsrail hakikaten çok ayıp etti. Dertleri nedir bilmiyorum ama Türk pasaportunu gördükten sonra bizi hemen ayırdılar kenara. Onlar burada ne Beşiktaş markası tanıyorlar ve Türkiye tanıyorlar. Kramponları tek tek sayana kadar gümrükte oyalıyorlar bizleri.

"SORU SORDUĞUMUZ YETKİLİLER, BİZE 'ONE MINUTE' DİYOR VE GİDİYORLAR"
    Sizi bekletirken bir tek açıklama yapmıyorlar. "Size yardımcı olacağız, bekleyin one minute" diyip gidiyor yanımıza gelen her kişi.

Malzemecileri bekliyoruz, özel uçak olsa da uçağın kalkmasına 35 dakika kaldı. Onlar henüz gelmediler. Beşiktaş yöneticileri, "Biz bunların ne malzemicisini ne bilmem neyini hiçbir şekilde uğraştırmadık. Bizi karşılarken bunlar da uğraştırmadılar çünkü yanımızda UEFA gözlemcisi vardı. Ama şimdi çıkışta sözde İsrail Federasyonu devreye girdiği için yöneticilere kolaylık gösterdiler ama Beşiktaş'ın malzemecileri hala içeride" diyorlar.

MYNET
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bi yerde okudum, Besiktas grup lideri bitirmesi halinde bi daha ki turda seri basimi oluyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda dün akşam Maccabi Tel Aviv'i 3-2 yenen Beşiktaş'ta dönüşte İsrailli yetkililerin zorluk çıkarması nedeniyle sinirler gerildi.

Türkiye'ye dönmek için havaalanında bulunan Beşiktaş kafilesinin saatlerdir bekletildiği öğrenildi.

İsrail'deki havaalanında bekleyenler arasında bulunan Fotomaç Gazetesi Yazarı Turgay Demir, "İsrail işkencesi"ni canlı telefon bağlantısıyla A Haber'e anlattı.

İşte Turgay Demir'in açıklaması:

"BEŞİKTAŞ'IN KRAMPONLARINI TEK TEK SAYIYORLAR"
    "Beşiktaş bu İsrail takımına Türkiye'de VIP uygulaması yaptı. Yani bunların Türkiye'ye rahat girip çıkabilmeleri için ülkemizin kuralları bile çiğnendi. Girişte ne Beşiktaş'a ne biz basın mensuplarına hiçbir şey yapılmadı. Fakat çıkarken Türk pasaportu olan herkesi, yöneticiler hariç ortalama 40 dakika beklettiler. Çünkü yöneticilere İsrail Federasyonu'ndan birisi yardımcı oldu ve 'Ben yardımcı olmazsam 2-3 saatte geçemezsiniz' dedi.

Bununla birlikte Beşiktaş'ın malzemecileri yaklaşık 45 dakikadır gümrükte bekliyor. Yanımda şu anda Beşiktaş yöneticileri Ertunç Soğancıoğlu ve Fahrettin Curoğlu da var, onlarla da bu konuyu konuşuyoruz. Çok net söylüyorum; Beşiktaş'ın kramponlarını sayıyorlar tek tek, acaba eksik var mı, bir tanesi düştü mü, düştüyse başımıza bir iş alır mıyız diye. 5 tane soruları var; Kudüs'e gittiniz mi, kaç kişi geldiniz, niye geldiniz? Bu soruları size değişik 8 kişi en az 3'er kere soruyor.

Beşiktaşlı yöneticilerden Ertunç Soğancıoğlu "Biz size böyle bir şey yapmadık, VIP ağırladık" deyince bunun üzerine en azından yöneticilere daha düzgün davrandılar ve onlar 8-10 dakikada geçtiler. Futbolculara şimdi aynı şeyi yapmamaları için uğraşıyorlar ama İsrail hakikaten çok ayıp etti. Dertleri nedir bilmiyorum ama Türk pasaportunu gördükten sonra bizi hemen ayırdılar kenara. Onlar burada ne Beşiktaş markası tanıyorlar ve Türkiye tanıyorlar. Kramponları tek tek sayana kadar gümrükte oyalıyorlar bizleri.

"SORU SORDUĞUMUZ YETKİLİLER, BİZE 'ONE MINUTE' DİYOR VE GİDİYORLAR"
    Sizi bekletirken bir tek açıklama yapmıyorlar. "Size yardımcı olacağız, bekleyin one minute" diyip gidiyor yanımıza gelen her kişi.

Malzemecileri bekliyoruz, özel uçak olsa da uçağın kalkmasına 35 dakika kaldı. Onlar henüz gelmediler. Beşiktaş yöneticileri, "Biz bunların ne malzemicisini ne bilmem neyini hiçbir şekilde uğraştırmadık. Bizi karşılarken bunlar da uğraştırmadılar çünkü yanımızda UEFA gözlemcisi vardı. Ama şimdi çıkışta sözde İsrail Federasyonu devreye girdiği için yöneticilere kolaylık gösterdiler ama Beşiktaş'ın malzemecileri hala içeride" diyorlar.

MYNET
    Bunlara böyle yapmadıkları hata. Anlamıyorum niye hep bizi iyi niyetli olan tarafız. Bir kerede biz ayıp edelim arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçla ilgili yazılacak bir sürü şey var ; "Quaresma".

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gençlerbirliği maçından sonra yazdıklarım hala geçerli olmakla beraber; Sen çok büyük adamsın Quaresma...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri