Zor maç olur ama kazanırız.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gençlerbirliği evinde çok iyi bir takım Türkiye'nin CR7'si Hurşut'u durdurmak zor olacak...Zaten bu adam sağ açık oyuncusu Balta'ya zorlu anlar yaşatacak...Rıza hocanın da geçen hafta Grosicki gibi bir silahı varken onu sol açıkta harcamıştı...Hurşut sağdan yardırır bence Balta bu sene daha iyi ama nereye kadar yani gol yersek Balta'nın tarafından yeriz bence...Terim'in 11'ini merak ediyorum şu Kazım'ı bi kere de almasa ilk 11'e süper olacak...
Oyumu Galatasaraya attım ama sonra düsündümde beraberlik daha yakın gibi.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Fatih Terim, cezalı olan Engin Baytar ve Johan Elmander'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Sabri ve Yekta'yı maç kadrosuna dahil etmedi. Terim'in en büyük sürprizi ise kısa bir süre önce Galatasaray ile 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atan Mertan Caner Öztürk'ü Gençlerbirliği maç kadrosuna alması oldu.
Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosuna Colin Kazım alınmadı. tribundergi Tribun Dergi
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
cok iyi haber.
maçı izlemeye gidelim dedik bilet fiyatları uçmuş derbi daha ucuza gelir ,Cavcav sagolsun![]()
Oh çok şükür sonunda Kazım kadroda yok.İnşallah bir daha Galatasaray formasını giyemez.Mertan felan oynasın onun yerine.Semih'e şans verilince neler yapabileceğini gördük.Gençlere güvenmeliyiz her zaman.
Mertan sağ bek sanırım. O bölgede onu kullanırsak yine Eboue ile ilgili sol açık,orta saha ve sol bek gibi saçmalamalar başlarKazım'ın oynamaması iyi bir haber ama Fatih Terim onu ve Rieira'yı alternatifsizlikten ilk 11'e sokuyor. Yerlerine oynayacak daha iyi oyuncular olsa zaten bu adamlar ilk 11'e falan giremezler. Bugün Kazım'ın yerine oynayacak olan Sercan sanırım. Kazım'a gösterdiği sabrı ona da göstermeli Fatih hoca. Yoksa Sercan bugün büyük ihtimalle saç baş yolduracak
Gençlerbirliği Zec ve Hurşut ile baya etkili işler yapıyor. İnşallah yenilmeyiz ama beni oyumu beraberliğe attım. 16:00da başlayacak olan maçta bence Galatasaray'ın kazanması için Rieira,Baros ve Sercan'ın üst düzey performans sergilemesi gerekecek ki benim üçünden de umudum yok
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ben sadece imzaladığını duydum ama mevkisini hiç bilmiyorum.Eğer sağ açıksa falan bugün direk 11'de başlasın![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Asil mevkisi sag acikmis ama sol acikdada oynuyabiliyormus benfica macinda izledimde hizli ozguveni yerinde olan bi oyuncuya benziyordu..
baktım şimdi netten. bugün sağ açıkta 11'de başlasın işte bu oğlan.Semih sanki yavaş yavaş mı girdi 11'e.Direk aldı formayıinşallah bu maçta da Kazım'ın formasını bu oğlan kapar da kurtuluruz şu dengesiz kobradan
![]()
Burnuma beraberlik kokuları geliyoooooor :]
FM Gazetesi
Galatasaray ile Gençlerbirliği , Ankara'da oynanan maçlarda neredeyse galibiyet ve mağlubiyetimiz kafa kafaya , dengeli bir maç olacaktır Gençlerbirligi bize hep ters gelmiştir ama 1-0 olsun bizim olsun , Allah'ın izniyle derbisi öncesi 3 puanı alırız inşAllah
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bugun"ki 11"imiz..
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Felipe Melo, Selçuk İnan, Albert Riera, Sercan Yıldırım, Milan Baros
Soner İlk 11'de Gözlerim Onun Üstünde![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
http://hotfile.com/dl/136580915/42ab...uTube.mp3.html
Mac öncesi gaza gelelim Gripin'in GS marsiyla![]()
Aydın Yılmaz'dan gol bekliyorum umarım atar ve 3 sene daha Galatasaray'da kalır![]()
Aydin gol atar da bi talibi cikar gider umarim76 numara kaptanmis mac hevesim kacti.
fatih terimi anlamak cok guc yedeklere bak yahu mertan yok 1 tane kanat adami yok ayip ya olmaz bu kadarda.
Birazdan polisler soyunma odasını basıp Sercan'ı stadın dışına çıkartacaklarmışAh Türkiyem ah
![]()
Hücumda yine çok tutuk oynuyoruz.Koca 45 dakikada gol pozisyonumuz yok.Böyle giderse berabere biter maç.
3Çağlar Birinci 20Serkan Kurtuluş 26Semih Kaya 6Ceyhun Gülselam 18Ayhan Akman
Yazik valla 5 tane defans adami gercekten cok yazik.
Berabere oynıycaktım vazgeçip alt oynadım.Aykut Demir çok iyi oynuyor şuana kadar.
riera - aydin cikti
emre - ayhan girdi
kanatsiz 4-1-3-2"ye donduk