Galler Liginde 14.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Puan Durumu
Basın Açıklaması
Güzel ve zevkli bir mücadele oldu 6 golün atıldığı zevkli bir mücadele, gönül isterdi ki kazanan taraf olalım ama 1 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz.
Galler Liginde 14.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Puan Durumu
Basın Açıklaması
Güzel ve zevkli bir mücadele oldu 6 golün atıldığı zevkli bir mücadele, gönül isterdi ki kazanan taraf olalım ama 1 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz.
...
Şampiyonlar Liginde 6.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Puan Durumu
Basın Açıklaması
Hem kendi kariyerim hem de kulüp kariyeri açısından ilk kez mücadele ettiğimiz bu arenada sona geldik, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde ederek grubu sonuncu sırada tamamladık. Bu arenada böyle genç ve deneyimsiz bir takımla fena olmadığımızı düşünüyorum umarım gelecek sene yine katılır ve daha iyi bir derece elde ederiz grupta yoluna devam edecek tüm takımlara başarılar diliyorum.
...
Galler Liginde 15.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
10 kişi kalmamıza rağmen güzel bir oyun sergiledik ve şampiyonluk yolunda ciddi rakiplerimizden birini yendik.
...
Biraz fazla ilerlediğimden ve zaman sıkıntısından dolayı maçlar hakkında ayrıntılı bilgi veremiyorum oynadığım maçlar,gol atanlar,alınan skorlar ve puan durumu.
...
Galler Ligi Şampiyonluk Grubu 7.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
3.lük mücadelesi veren ve Avrupa Kupalarına katılmayı hedefleyen rakibimize karşı deplasmanda farklı bir skorla galip gelerek kalitemizi ortaya koyduk eğer haftaya kazanırsak büyük ihtimalle şampiyonluğu göğüsleyebiliriz.
...
Galler Kupasında Yarı Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Öncelikle Alt liglerde yer almasına rağmen Kupa'da yarı finale kadar gelen rakibimizi tebrik ediyorum. Onlar açısından büyük başarıydı bu ama aynı derecede şansızlık bizimle karşılaşmaları oldu. İlk yarı durağan bir oyun sergilesek de ikinci yarıda kaliteli oyuncularımızla sonuca giderek finale çıkıyoruz mutluyuz.
...
Galler Ligi Şampiyonluk Grubu 8.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Ligde 2.sırada bulunan Aberstwyth karşısında kazandığımız takdirde şampiyon olacağımızın bilinciyle sahaya çıktık. Kendi saha ve seyircimiz önünde farklı bir şekilde kazanıp bu senede şampiyonluğu göğüsledik. Oyuncuları ve teknik ekipteki arkadaşlarımı kutluyor ve bu şampiyonluğu başkanımıza armağan ediyorum.
...