Sayfa 67 / 447 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
1,981 ile 2,010 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçemiz, yarın oynayacağı Ankaragücü maçında taraftarlarıyla buluşuyor.

12.Adam'ın büyük desteği ile yeni bir zafere imza atmak istediğimiz Ankaragücü maçında, taraftarlarımızın tezahüratlarında dikkatli olması; küfür etmemesi-ettirmemesi gerekiyor.

Kulübümüz, küfürlü tezahürat dolayısıyla iki kez ceza aldı. Ankaragücü maçı ile birlikte deplasmanda oynayacağımız Bursaspor maçında alacağımız herhangi bir küfürlü tezahürat cezası, stadyumumuzda oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasında, Takımımızı, en büyük gücü taraftarımızdan yoksun bırakabilir.

Topuk Yaylası'nda, Bağdat Caddesi'nde, Saracoğlu'nda, salonlarda takıma bağlılık duygusunun en güzel örneklerini sergileyen, Kulübünü asla yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe taraftarı, zorlu lig yarışlarında takımını yalnız bırakmamak için üzerine düşeni yine yapmalı ve şunu asla unutmamalı; 12.Adam, takımının ne kadar yanında ise takımı o kadar güçlü; Fenerbahçeli, Kulübüne ne kadar destek ise Kulübü o kadar ayakta.

Ankaragücü maçında, üzerimizde formalar, ellerimizde bayraklar ile küfür etmeden-ettirmeden yine Fenerbahçemizin yanında…

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Antu.com Fenerbahçe'nin İnternetteki Kalesi
    Kaptanımız Alex De Souza için yoğurtçu parkında yapılan ve yarın açılışı yapılacak olan heykelin açılış töreni iptal edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neden acaba? Birşey mi bekleniyor ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçtan hemen önce bu açıklamanın gelmesi enteresan

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Coca Cola Akademi Ligi’nde mücadele eden takımlarımızdan 14 Yaş Altı Futbol Takımımız ile 15 Yaş Altı Futbol Takımımız deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 ve 2-1’lik sonuçlarla mağlup ederken, 18 Yaş Altı Futbol Takımımız ise Dardanelspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe (U14)

Coca Cola Akademi Ligi’nin ikinci haftasında oynanması gereken ancak Kurban Bayramı tatili nedeniyle bugüne ertelenen karşılaşmada iki takım Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Rakibini Erdem’in golüyle 1-0 mağlup eden 14 Yaş Altı Futbol Takımımız, bu galibiyetle puanını 15 yükseltti ve zirvedeki yerini korudu.

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe (U15)

U14 Yaş Altı Takımımızda olduğu gibi, 15 Yaş Altı Futbol Takımımızın derbi maçı da Kurban Bayramı nedeniyle 3 Aralık Cumartesi gününe ertelenmişti. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan derbi karşılaşmasında, Galatasaray’ı Samet ve Tarık’ın golleriyle 2-1 yenen 15 Yaş Altı Futbol Takımımız, puanını 15 yükselterek, zirvedeki yerini korumayı başardı.

Dardanelspor 0-1 Fenerbahçe (U18)

U18 Coca Cola Akademi Ligi 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Dardanelspor ile karşılaşan 18 Yaş Altı Futbol Takımız, rakibini Koray’ın golüyle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetin ardından puanı 19’a yükselten Takımımız zirvedeki yerini korudu.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu alt yapımızda ne cevherler varda kullanmasını bilmiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Şu alt yapımızda ne cevherler varda kullanmasını bilmiyoruz.
    Seneye sanırım 3 oyuncu A takıma çıkacak.. Bunların başında Beykan geliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aykut hoca dönemine kadar alt yapılardaki oyuncuların kullanılabileceğinden çok ümidim yoktu ama bundan sonraki dönemlerde hakeden ilk 11 de bile kendine yer bulur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rıdvan hoca coşuyo gene

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

serdar son bi foto yayınladı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bekir böyle oynadığı müddetçe Serdar'ın işi zor, bari son dakikalarda oyuna soksa sa Aykut hoca, şu sakallardan kurtulsa adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Serdar Bekiri değil de Jobo'yu kesebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar bu takımın bir gün değişilmez stoper oyuncusu olacak ama şu şartlarda direk formayı alması zor. Yobo'yu kesebilir ama sanmıyorum onu da. Öncelikle Serdar'ın Bilica'yı kesip kulübeye oturması gerekiyor. FOrmayı bir kaptığında zaten çıkarmayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Nijerya Afrika Kupasına gitme hakkı kazanmış mıydı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Nijerya Afrika Kupasına gitme hakkı kazanmış mıydı ?
    Hayır.

Bence Serdar bu hafta oynayacaktı ama maçtan 1-2 gün önce geçirdiği hastalık oynamasını engelledi kimse kusura bakmasın ama Bekir değil Serdar'ı kesmek karpuz bile kesemez çok iyi niyetli bir oyuncu ama bizim takımda İyi niyetlileri esirgeme yurdu falan değil. Senelerce Selçuk için bunu diye diye bu keneden kurtulamadık.
    Bekir,Selçuk,Özer,Semih gibi oyuncularla bu iş ciddi anlamda yürümez zorlamanın manası yok, dün Semih oyuna girdi haline bakın ? sanki 4 maç üst üste oynamış da öyle girmiş sahaya, ayakta duracak hali yok adamın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Genel olarak konuşmadım zaten ama Bekir'in son haftalarda gösterdiği performans da gözardı edilmemeli. Bilica bile o kadar eleştirilmesine rağmen geçen hafta takımın en iyisiydi bence. Bir oyuncu vasat olduğunda bunu belirttiğimiz gibi, vasat bir oyuncu iyi oynadığında da bunu söylemeliyiz. Eğer oyuncuların form durumuna bakmadan oyuncu seçimi olacaksa baştan kaybederiz. Serdar'ın kalitesi kendisini zaten ilk 11'e sokacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kolektif olarak defans yapamadığımızdan dolayı ikiye üçe tek kalan oyuncuların hataları onları kötü oyuncuymuş gibi gösteriyor. takım oyununundan zaman zaman ödün veriyoruz. bunun oyuncu yapısıyla alakası var sanırım. mesela fletcher baroni'den daha yetenekli değil. keza park ji sung da özer'den daha yetenekli değil. ama adamlarda takım oyununa yatkınlık ve disiplin denen şeyler var işte. bizde yok malesef. o yüzden takım belirli aralıklarda derli toplu gözükmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Genel olarak konuşmadım zaten ama Bekir'in son haftalarda gösterdiği performans da gözardı edilmemeli. Bilica bile o kadar eleştirilmesine rağmen geçen hafta takımın en iyisiydi bence. Bir oyuncu vasat olduğunda bunu belirttiğimiz gibi, vasat bir oyuncu iyi oynadığında da bunu söylemeliyiz. Eğer oyuncuların form durumuna bakmadan oyuncu seçimi olacaksa baştan kaybederiz. Serdar'ın kalitesi kendisini zaten ilk 11'e sokacak.
    İyi niyetli olduklarını ve elinden geleni yaptıklarını söyledim ama gerçekten artık yeter. Ülkemizde hadi onu geçtim alt yapımızda bu formayı hak eden nice gençlerimiz var. Yani yıllarca şu Selçuk'a tanınan şans -onca şans tanınmasına rağmen 1 gram bile gelişme gösterememesi cabası- şu gençlere tanınsa ne olacak ? ne kaybederiz ? Top ayağına geldiğinde eli ayağına dolanan faydasından çok zararı dokunan bu tarz oyunculara nereye kadar iyi niyet gösterecez ? Hani bu adamlar artık genç falanda değil
    Bilica 32
    Selçuk 30
    Semih 28
    Yani bunların üzerinde ısrarla durup bir Gökay'ın Hasan'ın Berk'in önünü tıkamak niye ? Daha kötüsünü yapabilirler mi ? Kimse bana tecrübe demesin misal bu adamlar paf takımda Özgür Çek'le beraber oynuyordu Özgür bugün takır takır Ankaragücü'nde top oynarken tecrübe diye alakasız bir kıstas koyarsak zaten kafadan kaybederiz.
    ...

Yakında Serdar'ın "Muhteşem Yüzyıl"a transfer olmasını bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Formsuz oyuncuları değilde iyi performans gösteren oyuncularımızdan hangisi hangisini kesecek diye konuşmamız güzel.Son performanslara göre Yobo,Bilica,Bekir 3'ü de iyi durumda Serdar'ın formayı alması özellikle maç eksiği varken bu periyotta çok zor.Devre arasından önce formayı kapabileceğini düşünmüyorum fakat ligin 2.yarısında Yobo-Serdar ikilisini izleyebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex takımdan ayrıldığında, Dia-Stoch kanatlarda rahatlıkla kullanılabilir.Bu sayede ben çok daha iyi futbol ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Alex çok büyük işler yaptı ama artık 90dk. sahada bulunması çok zor,fizik gücü yerlerde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bekir dedik dedik adam antrenmanda sakatlanmış geçmiş olsun
    Eğer Serdar'ın sakatlığı geçmişse bence oynatılmasında fayda var yoksa Bilica-Yobo ile çıkarsak yabancı kontenjanı çok problem yaratır.
    Serdar-Bilica
    Cristian-Selçuk
    Stoch-Caner
    Henri-Semih
    seçimlerinde büyük oynamalar olur.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mehmet Topuz da oynayamayacak sanırım.. Özer desek formsuz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bana göre eğer Topuz yetişemezse Aykut hoca risk alıp sağ kanatta sol ayaklı Caner'i, solda da Stoch'u oynatmalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence Uğur Boral sürprizi olabilir her an..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bir şekilde Dia'yı sahaya sürmeli Aykut Hoca.Galatasaray'ın her iki kanadını da hallaç pamuğuna çevirir,konsantre olmuş bir Dia.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bir şekilde Dia'yı sahaya sürmeli Aykut Hoca.Galatasaray'ın her iki kanadını da hallaç pamuğuna çevirir,konsantre olmuş bir Dia.
    Maç eksiği var ve 90 dakika maç çıkarabileceğini düşünmüyorum. Stoch her ne kadar istemesede artık mecburen sağ kanatta oynamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bana göre eğer Topuz yetişemezse Aykut hoca risk alıp sağ kanatta sol ayaklı Caner'i, solda da Stoch'u oynatmalı.
    Ben de böyle düşünüyorum. Uğur Boral sakın ha.. Ama Caner sırıtmaz bence sagda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana göre mevcut oyunculardan 3 farklı kadro

Volkan
    Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
    Özer-Cristian-Emre-Stoch
    Alex-Bienvenu

Volkan
    Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
    Dia-Selçuk-Emre-Caner
    Alex-Bienvenu

Volkan
    Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
    Cristian-Selçuk-Emre
    Bienvenu-Semih-Alex
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kaprisi bırakıp sağ kanada geçmeli Stoch. Hakan Balta'yı sürati sayesinde zor durumlara düşürebilir ama Eboue fizik olarak çok daha üstün Stoch'tan. Caner bir nebze mücadele edebilir onunla solda.

Mesaj Yetkileri