Sayfa 33 / 34 İlkİlk ... 2331323334 SonSon
961 ile 990 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aydın'dan iyidir diye düşünüyorum.Mesut Bakkal'ın yabancı tercihlerini severim genelde.Eğer pozisyon alması iyiyse oyuna konsantre olabiliyorsa Rajnoch ile çok iyi 2li olurlar.Önlerinde Hürriyet'le beraber ligdeki en iyi savunma yapan takım haline gelirler.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ankaragucunun kadrosu iyi guclendirmeye devam ediyorlar mesut bakkal ile ilk 8"i zorluyabilirler..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melih G. : Pazartesi Günü Ankaragücü Futbol kulübünde yalnızca amatör futbolcular kalacaktır. Diğer futbolcular gidecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yabancılar takır takır alıyor paralarını bir yere gitmezler. Özgür, Murat Duruer, Kagan, İshak gibi futbolculara da cep harçlığı veriyorlarmış ama Adem, Güven, Aydın tarzı oyuncular kapalı kutu.
    eto'o bitmiş.

Ankaragücünü bitiren adamlar ortada Melih Gökçek ve Muhalefet arkadaş sinirlenmemek elde değil koltuk sevdası için 100 yıllık kulubu ne hale getirdiler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Default Ankaragücü'ne 2 Şok Daha!

Spor Toto Süper Lig'de, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kadrosundaki birçok futbolcusunu kaybeden Ankaragücü'nde, 2 oyuncu daha sözleşmesi feshetti.

Sarı-lacivertlilerde, Uğur Uçar ve Özgür Çek, bugün notere giderek sözleşmelerini feshederken, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuran Tisdell'in de sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Uğur Uçar'ı biz alalım Özgür Çek de olur sola aslında.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ozgur cek"i alsak cok iyi olur gelecegi parlak bi oyuncu...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uçar Çek'er giderim!

Ankaragücü'nde Özgür Çek ve Uğur Uçar sözleşmelerini feshetti!

Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kadrosundaki birçok futbolcusunu kaybeden Ankaragücü'nde, 2 oyuncu daha sözleşmesi feshetti. Sarı-lacivertlilerde, Uğur Uçar ve Özgür Çek, bugün notere giderek sözleşmelerini feshederken, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuran Tisdell'in de sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.

Ligtv.com.tr

Özgür Çek'i yuvaya döndürmek lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Özgür Çek Ankaragücünde en sevdiğim oyuncudur. Fakat geleceği bi türlü parlayamadı, inşallah Şenol Hoca alırda silkeler bi Özgürü.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tisdell için 2 ay sakat diyorlar, Uğuru zaten oynatmıyor Ziya Hoca, Özgür sıkıntı bir tek tamam bi kendini gösteremedi ama potansiyeli var en azından. Trabzon veya Galatasaray teklif yapmış.
    eto'o bitmiş.

Vakit kaybetmeden altyapısından yetişen oyuncusunu geri almalı Fenerbahçe...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Heroon View Post
    Vakit kaybetmeden altyapısından yetişen oyuncusunu geri almalı Fenerbahçe...
    Katılıyorum.Zaten oyuncu yetiştiremiyoruz altyapıdan.Olanı da kaçırmıştık.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

FB için Team Home-Grown zaten kendisi, arada fiyat farkı olmadığı sürece Fenerbahçe avantajlıdır. Özgür'ün nasıl Fenerbahçeli olduğunu şahsen biliyorum ama iyi de profesyonel. Oynadığı takımı pek sorun etmez. Tabi zamanında Galatasaray'ı reddedip Fenerbahçe'ye gelmişti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Özgür Çek ile Uğur Uçar daha sözleşmeliyken bile bonservisiyle alınması istenen oyunculardı bizim için. ama şimdi bonservissiz olmaları işimizi zorlar. Özgür'ü isteyen çok olur ama Uğur'u alabiliriz belki.

bir de Uğur Uçar'ın Fenerbahçe altyapısında yetiştiğini yeni öğrendim. Ben Galatasaray'da yetişti sanıyordum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Özgür Fenerbahçe'de, Uğur Galatasaray'da yetişti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Özgür'ü alsak güzel olur aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kamil Çörekci için Galatasarayda devredemiş. Oda ayrıldı.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Özgür Çek fena bir Fenerbahçeli olduğunu duymuştum.60 sırt numarasının 6 kasım tarihli skordan geldiği bile söylendi bana.Şahsen bize geleceğini düşünmüyorum.Alt yapımızdan gelen Uğur Uçar gelirse de harcanır bu sezon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Özgür Çek fena bir Fenerbahçeli olduğunu duymuştum.60 sırt numarasının 6 kasım tarihli skordan geldiği bile söylendi bana.Şahsen bize geleceğini düşünmüyorum.Alt yapımızdan gelen Uğur Uçar gelirse de harcanır bu sezon
    Kendisi Tokatlı olduğundan 60 Numarayı giyiyor.. Ama dediğinin de payı olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Hoca Özgür Çek'i isteyecektir.Çünkü sol bek oynayabilen bir oyuncu kendisi bizimde alternatif bir sol beke ihtiyacımız var.Bunun yanında Uğur Boral'ın artık takımdan gönderilip yerine daha genç ve yetenekli bir Özgür'ün gelmesi de sol bek ihtiyacı olmadığını varsaydığımızda dahi olumlu bir hareket olacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Özgür Çek sol bek mi, sol açık mı ? Benim izlediğim maçlarda bekte oynadığında vasattı çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yalnız olaya bakarmısınız Başlık Ankaragücü'ne 2 şok daha şeklinde ama yazanların tümü bu 2 ismin Ankaragücü'nden ayrılmasından ziyade kendi takımlarına katılma ihtimallerini değerlendirmişler.Kimsenin umrunda olmamış ankaragücü
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Özgür o dönem altyapımızın en parlak oyuncusuydu ama çok saçma bir Gökhan Emreciksin transferi için vermistik üstüne para ve birkaç kisi daha vardı sanırsam.Bu yetenegi tekrar kapmamız lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Özgür o dönem altyapımızın en parlak oyuncusuydu ama çok saçma bir Gökhan Emreciksin transferi için vermistik üstüne para ve birkaç kisi daha vardı sanırsam.Bu yetenegi tekrar kapmamız lazım.
    Ben Özer transferi diye hatırlıyordum. Ankara'ya yollamıştık sonra Ankaragücü'ne gitti diye hatırlıyorum ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yalnız olaya bakarmısınız Başlık Ankaragücü'ne 2 şok daha şeklinde ama yazanların tümü bu 2 ismin Ankaragücü'nden ayrılmasından ziyade kendi takımlarına katılma ihtimallerini değerlendirmişler.Kimsenin umrunda olmamış ankaragücü
    Öyle deme hocam, benim umrumda şahsen
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Özer için verdik evet şimdi gelse de Özer'i falan göndersek takımdan gerçi Özer'i seviyorum ben de yapamadı bi türlü o beklenen sıçramayı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Özgür'ü tekrar takımımıza kazandırmalıyız.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bursaspor'a hayırlı olsun denilebilir.. Uğur Uçar için Bursaspor devrede. Özgür içinde teklifleri var sanırım ama tam olarak ne aşamada bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ankaragücü'ne ne oluyor böyle anlam veremiyorum. Önemli bir şehrin takımı olduğu için iyi bir yönetim oluşması gerekiyor. Doğru düzgün bir baş olmadan yola devam ederlerse düşüş Bank Asya ile de kalmaz diye düşünüyorum.

Sayfa 33 / 34 İlkİlk ... 2331323334 SonSon

Mesaj Yetkileri