Ah Ah Ankara Ah Seni Bu Hallere Sokan Zihniyete Tüküreyim. Artık Garanti Düşer İyi Bir Babayiğit Lazım Bu Takıma
Ah Ah Ankara Ah Seni Bu Hallere Sokan Zihniyete Tüküreyim. Artık Garanti Düşer İyi Bir Babayiğit Lazım Bu Takıma
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tisdell şuan için kapalı kutu benim duyduğum kadarıyla. 25.000 $ yüzünden gitti diyorlar da ben pek inanmıyorum o kadar düşük bi bedel için bu durumlara gelineceğine.
eto'o bitmiş.
Benim hala bu takımın Süper Ligde kalacağına dair umudum var. Kağıt üzerinde en yetersiz kadro, sadece belli mevkilerde yığılma yaşanıyor. Forvet yok ama buna rağmen deplasmanda en fazla gol atan takım.
Devre arasında düzgün bir kaç transfer ve Ziya Hocanın defans zihniyetinden vazgeçmesiyle galibiyetler gelecektir inşallah.
1 oyun kurucu, 2 tane de ortalama forvet bile hiç yoktan iyidir.
Ayrıca şunu hiç etik görmüyorum. Ankaragücünün ne durumda olduğunu bütün takımlar görüyor ve bu durumdan yararlanıyor. Hadi yabancıları anladım ama Adem Koçak, Özgür, Uğur bari bunlara teklif yapılmasaydı. Kalmaktan başka çareleri kalmasaydı.
Aylardır para almıyoruz diye birşey yok. Teknik ekipteki vefakarlar için geçerli bu durum. Bonhof, Murat Türksoy gibi ama futbolcular net paralarını alamasa da kendilerini idame ettirecek parayı alıyorlardı. Mantıklı düşünmek lazım. 1 yılı geçtim herhangi takımın herhangi futbolcusu 3 ay parasını alamasın yüzde 90 ihtimalle gider.
eto'o bitmiş.
Herkes nannar'ın dediği gibi A.Gücü ile değil de futbolcuların kendi takımlarına gelmesiyle ilgilenmiş; fakat ben de Özgür Çek'i kendi takımımda görmeyi çok isterim.İsmail'e çok sağlam bir alternatif yaratırız. Üstelik sol önde de oynar. Kâmil Ahmet Çörekçi de boşa çıkmışken bu 2'liyi kaçırmamak lazım.
A.Gücü'nü de artık bu saatten sonra sağlam bir adam çıkmazsa kimse kurtaramayacak sanırım. Kümeye giderler gibi.
Serdar Özkan'ın sözleşmesi fesh edilmiş
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ediz"in falanda sozlesmesi fesh olmus koskoca Ankara Takimini Mahvettiler.
Ankaragücü'yü bu halde görmek cidden insanı üzüyor. bu takımı bu hale getirenlere yazıklar olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ne güzel umutlardı
Tepkiler çok sert olacak belki ama ben Ankaragücü'nün futbolcularına sanki yokluktan çıkılmış gibi saldırılmasını cidden kınıyorum.
Bu sene kötü performans göstermelerine rağmen kapış kapış alınıyorlar. Geçen sene niye yoktu böyle bir durum ? Geçmişe de bakılırsa Ankaragücü hiç bir zaman bonserviste sıkıntı yaşatmadı.
Kulüp zor durumda, maddi ve manevi, diğer kulüpler destek olacağına sene başından beri köstek oluyor. Alma arkadaşım Ankaragücü'nün topçusunu. Oyuncu açısından düşünmek lazım denir şimdi. Yok öyle bir durum. Mantıklı düşünmek lazım. Eğer bir oyuncu 2 ay üst üste para almasın direk defolur gider zaten.
Ankaragücünde ki futbolcuların yüzde 80-90 civarı zora gelemedi, elini taşın altına sokamadı, yada aylıklarını tam alamadılar. Ama hiçbirisi aç kalmadı. Yabancılar paralarını tam aldılar hep, onların gönderilme meselesi başka ama yerliler kaçarcasına terketti takımı. Gitmek isterler bişey diyemezsin belki ama diğer takımların tutumu da önemli. Hiç teklif olmasa, takım bulamam korkusu olsa boşu boşuna sözleşmelerini fesih ederler mi ?
Adem Koçak'la başladı. Eğer Türkiye'den hiç kimse teklifte bulunmasa Real Madrid'e mi gidecekti, Everton'a mı ? Ankaragücü'nden 5 kuruş para mı alamadı. Geçilsin bunlar. Şimdi Turgut, Hürriyet, Özgür, Güven, Murat, Uğur daha nicesi, Weeks, Rajnoch, Tisdell'i hiç saymıyorum.
Türkiye'de 4 büyük dediğimiz kulüpler bile çok büyük mali sıkıntı yaşadılar. Bilinmeli ki geçici bir durum bu. Ama Ankaragücü'ne patladı ne yazık ki. Benim beklediğim bu sıkıntıyı yaşayan kulüplerin Ankaragücü'ne destek olması. Öyle maddi anlamda değil, sadece Ankaragücü futbolcularına transfer ambargosu koyarak. Zor bişey değil bu 17 takımın anlaşması.
17 de 17 Ankaragücü'nü seyretmiş biri olarak şunu da söyleyeyim Ankaragücü'nden ayrılan hiç bir topçu gittiği takımın kalitesini arttıracak seviyede değil malesef. Sestak, Sapara bunu başaramadıysa Güven mi yapacak yoksa Murat Duruer mi ?
Tek suçlu diğer takımlar da değil tabi ki. 10 yıllık bir süreç bu. Ama içinden çıkılmayacak kadar değil sadece zaman, sabır ve para lazım. Kulüp başkanı Sami Altınyuva arabasını galeriye koydu satılsın da 2-3 futbolcunun maaşı çıksın diye.
Yazık olmasın bu takıma, ne olursa olsun ligdeki en köklü takımlardan. Taraftar desteği olan sayılı takımlardan.
Kulüpler birliği uyuyor. Böyle bi karar alacaklar diye okumuştum bir sitede.
Son olarak Ankaragücü taraftarı değilim. Öyle herhangi bir sempatimde yok. Şehrimin takımı olduğu için sayarım. Bütün maçlarını takip ederim yıllardır.
eto'o bitmiş.
Melih Gökçek el attığında bitmişti Ankaragücü. O dönem yaşanan usulsüzlüklerle küme düşmekten kurtuldular sonrasında da bellerini doğrultamadılar. Gelip geçici heves olduğunu, seçim hamlesi olduğunu, tamamen siyasi olduğunu o dönemde de söylemiştim. Celal Aydın bırakmayacaktı, Gökçekler oynadılar, sıkıldılar ve attılar.
Burada suçlu Ankaragücü'dür, bu sebeple yazdıklarına katılmıyorum. Birleşme kararı almasalardı belki bu günlere gelmeyeceklerdi. Kulüp yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa, oyuncu yasal yollardan sözleşmesini fesh edebilme hakkına sahipse, bunu kullanması normaldir. Bunu düşene vurulmaz anlayışıyla bağdaştırmamak gerekir. Birisi kendini yerlere vuruyorsa, ettiğini çekiyorsa, oyuncuları elinde tutamaması normal. Tepkiyi diğer takımlara değil, takımı bu hale getirenlere versinler bence.
Gökçekler oynadılar belki ama sıkılıp atmadılar, Cemal Aydın sağolsun bitirdi. Gökçeklerden çok daha önce Cemal Aydın sayesinde bitirilmişti zaten kulüp. Ekonomik olarak yıllarca yedi, bitirdi takımı.
Gökçeklerin de niyeti tartışılır. Ama M.Gökçek bu göreve Mesut Yılmaz başbakanken talipti. Şahsi husumetlerden dolayı olamadı. Eğer Cemal Aydın biraz Ankaragüçlü olsaydı en azından şu dönemde kulüpte iç işlerini karıştırmazdı, beklerdi. Zor günler aşılınca bi haksızlık gördüğü zaman müdahale ederdi.
Ayrıca Gökçek tekrar talip gibi göreve. 13 ocakta belli olacak.
eto'o bitmiş.
Ben yine eğer taliplerse samimi olduklarını düşünmüyorum. Siyasilerin, eğer çıkarları yoksa iyi bir şey yapacaklarına inanmıyorum ben bizim ülkemizde.Bu da benim siyasi görüşüm.
![]()
Bu durumda Ankaragücü takımda kalanlar ki hemen hemen kimse kalmadı ve tamamen altyapıdan gelen oyuncular ile mücadele edecek herhalde 2.devre .
Aman diyim yanlış anlaşılma olmasın bende Gökçekçi değilim
Aydın Toscalı, Özden Özgün duruyor takımda. Geri kalan A-2 olacak büyük ihtimalle.
eto'o bitmiş.
Şuanda kulüpte bulunan A takım seviyesinde ki oyuncular : Aydın, Bora, Özden, M.Çoğum, M.Türkmen, A.Keseroğlu, Ergin Keleş.
Muhammed Türkmen, Bora, Çoğum, Abdullah Keseroğlunu da yedek sayarsak Aydın ve Ergin kaldı bir tek.
İşin komik tarafı geçen hafta takım içinde en sıkıntılı bölge olan kale bu hafta en güçlü bölge haline geldi. Özden ve Bora sayesinde![]()
eto'o bitmiş.
Ankaragücü'nde sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle, genç oyuncu Serol Demirhan ile yollar ayrıldı.
Ayıp yahu çocuk kendini parçaladı FB maçında..
Kaldıki geleceği karanlıklar içine bürünmüş bir takımda kendisini bağlamasını beklemek sırf emek hırsızlığı yapmış olur...
Kadro dışı bırakıldı, resmiyete dökülen bir ayrılık değil. Sözleşmesi bitince tıpış tıpış gider.
Serol daha 2 ay önce 3.ligde oynayabilen bir futbolcuydu. Şimdi mi kıymete bindi. Menajeri yaktı malesef Serol'u. Veli Torun, Mert Erdoğan gibi aynı kapasite ve potansiyele sahip oyuncular nasıl imzalıyabiliyor da Serol imzalayamıyor ?
Menajeri yaktı malesef. Kulübe iyi bir posta koyduğunu sanarak.
eto'o bitmiş.
Apo'da gitti, daha da dönmem demiş.
eto'o bitmiş.