Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

3 21.43%
  • Berabere biter

5 35.71%
  • Beşiktaş kazanır

6 42.86%
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: [14.Hafta] Manisaspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Manisa bu ligin en az gol yiyen takımı, ancak gol yollarında da çok etkili değiller sayısal olarak. Defansı sağlam tutup Ordu maçındaki gibi saçmasapan bir gol yemezsek 1 tane de olsa gol bulur ve kazanırız. Muhakkak da kazanmamız gereken bir maç zaten derbi haftasında. Yorgunluk ve formsuzluk bu maçta düşünülürse iyi giden defans 4'lümüzü bozmadan şöyle bir 11 bekliyorum:

Rüştü
    Hilbert Sivok Egemen İsmail
    Necip Ernst
    Q7 Fernandes Veli
    Pektemek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Manisa bu ligin en az gol yiyen takımı, ancak gol yollarında da çok etkili değiller sayısal olarak. Defansı sağlam tutup Ordu maçındaki gibi saçmasapan bir gol yemezsek 1 tane de olsa gol bulur ve kazanırız. Muhakkak da kazanmamız gereken bir maç zaten derbi haftasında. Yorgunluk ve formsuzluk bu maçta düşünülürse iyi giden defans 4'lümüzü bozmadan şöyle bir 11 bekliyorum:

Rüştü
    Necip Ernst
    Q7 Fernandes Veli
    Pektemek
    Ben Almeida'ya her daim ne olursa olsun şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Adam durur durur 30 metreden bir tane yapıştırır maç kazandırır bize. Q7'nin dönüyor olması zaten başlı başına avantaj. Bu sıralar morali inanılmaz iyi. Dün kampa katıldıktan sonra yapmadığı dalga kalmamış Maçı bize alıp getirecek başlıca adam olacak yine.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

Rüştü
    Necip Ernst
    Q7 Fernandes Veli
    Pektemek

Aklın yolu bir. Teşekkürler Carvalhal, teşekkürler Beşiktaş. Çok coşkuluyum şu an.

Mesaj Yetkileri