Soruşturma başlayıp devam ettiğinde Rıdvan Dilmen piyasada yoktu. Fenerbahçe'lisi bile nerde diye sormaya başlamıştı. Sonrasında artık ne olduysa ortaya düştü.
Aylar sonra;"Yazıyorlar işte... Neymiş ben başbakanla konuşmuşum, toz olmuşum. (Futbol konuştuk başbakanla ya futbol) Garip!.. Ben neyin yorumunu yapacağım ya... Ben ne anlarım hukuktan. Haa şu var, ben bir futbol adamı olarak üzülürüm. Bir hasta Fenerbahçeli olarak da içim yanıyor. O ayrı konu. Fenerbahçe küme düşerse 2 tane fazla kombine alır, 1 tane daha fazladan forma giyerim. "
Şimdi soruşturma başladığında sen neden korktunda ortadan kayboldun, insanlar Aziz Yıldırım'dan neden korksunlar. Ortadan kaybolmanı hukuktan anlamamana bağlamıştın. Profesörler bile işi çözemiyor ben nasıl yorumlayayım demiştin. Geçen sürede hukuk dersi mi aldın onu cevaplaman gerekir. Aziz Yıldırım'ın da bilmediğimiz bir gücü varsa söylesin eğer yoksa Ümit Karan'dan, Bülent Uygun'dan korkmuyorlar da neden Aziz Yıldırım'dan korkuyorlar."Desenize kestirmeden bu arkadaşlar hapishaneden çıkmasın. Niye yalandan bu yasa çok ağır diyorsunuz. Yasa değişirse bu arkadaşlar çıkacak. Asıl rahatsızlıkları neydi biliyor musunuz? Cezaevinden çıkacak diye insanların ödleri koptu. Cumhurbaşkanı da rahatlattı onları.
Rıdvan Dilmen malesef budur.

Alıntılı Yanıtla