Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Rıdvan Tabiki Fenerbahçe'yi Kollayacak Bundan Niçin Rahatsız Oluyorsunuz ki, Çıkıpta Galatasaray'a Beşiktaş'a Niye İmrensin. Adam Sevdiği ve Efsane Olduğu Kulübe Tabiki Bağlı Olacak.

O Zaman Bende Senden Fenerbahçe'ye Karşı Daha Ilımlı Olmanı ve Fenere Karşı Daha Olumlu Yorum Atmanı Beklesem Sen Kesin Küplere Binersin. Yani Sen Fanatik Oluyorsunda Rıdvan Olmuş Çok mu ?

Ayrıca %100 Futbolda Falan Ben Rıdvan'ın Galatasaray'a Beşiktaş'a Karşı Yapmış Olduğu Çok Güzel Olumlu Yerinde Tespit Edilmiş Objektif Yorumlarını Buraya Sayfalarca Dökerim
O zaman spor yorumcusu değilde Fenerbahçe yorumcusu diyelim.Kendin diyosun Fenerbahçe'yi tabiki kayıracak diye.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Siz Rıdvan'ın yorumlarının tarafsız olduğunu neden kabullenemiyosunuz ?
Kabullenmiyorum çünkü dinlediğim Rıdvan Dİlmen kesinlikle yorumlarında tarafsız değildir.Defalarca şahit oldum Galatasaray'ın puan kaybından sonra yüzünün güldüğüne.Fenerbahçe puan kaybettiğinde bütün program yüzünün asık olduğuna.Bunu kabul etmezsiniz siz.Çünkü efsane oyuncunuz olduğundan ona söylenen lafları Fenerbahçe'ye söylenmiş kabul ediyorsunuz.Halbuki bizler sadece yorumlarının taraflılığından şikayetciyiz.Sizler olayı Fenerbahçe'ye laf söyleniyor kıvamına getiriyorsunuz.