1 ile 30 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kariyerimin başlığını , bugün Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle her spor sitesinde görüyorum

dipnot düşeyim dedim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -26.Hafta-

Spor Toto Süper Lig
    -27.Hafta-

Spor Toto Süper Lig
    -28.Hafta-

Spor Toto Süper Lig
    -29.Hafta-

Spor Toto Süper Lig
    -30.Hafta-

Şampiyonlar Ligi
    1.Tur - İlk Maç-

Spor Toto Süper Lig
    -31.Hafta-

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi
    1.Tur -İkinci Maç-

Ben hayatımda bu kadar heyecanlı bir maç görmedim tek kelimeyle muhteşemdi , İnter maçın 5.dakikasında kornerden Lucio'nun golü ile öne geçti ardından 4 dakika sonra Selçuk'un düşürülmesi ile kazandığımız penaltıyı Elm ile gole çevirdik ve skoru dengeledik derken savunmamızın bir anlık dalgınlıgını arkaya sarkan Pazzini değerlendirdi ve maçın ilk yarısının İnter'in 2-1 lehine bitmesine vesile oldu.

Gelelim ikinci yarıya , Mehmet Topal ve Eboue'yi oyuna sürdüm hatta Eboue'yi sola aldım ve sazı elimize aldık yüklendikçe yüklendik olmadı derken Kazım'ın kendi becerileriyle 79.dakikada golü atarak, İtalya'da oynanan maçtaki skoru yakaladık 2-2 , uzatmalar başladığında Mevlüt'ü de sahaya sürdüm tamamiyle ofans oynuyordum kopacağı yerden kopsun hesabı pozisyon buluyoruz pozisyonda veriyoruz , Uzatmanın ilk yarısında Kazım'ın sağdan ortasına müthiş yükselen Gignac skoru 3-2 yapıyor ve bu golden sonra pozisyonlar bulmaya devam ediyoruz Fierro topsuz alanda düşürülünce yine penaltı kazanıyoruz ve Elm ilkinde oldugu gibi yine topu sağ köşeye göndererek skoru 4-2 yapıyor artık herşey bitti derken Sneijder'in kornerinde Lucio yine kafayı vurarak bize korku dolu dakikaların haberini veriyor gibiydi ancak biz yine pes etmedik atak üstüne atak yaptık ve müthiş bir kontratak da Mevlüt'ün harika pasında Fierro'nun müthiş aşırttırmasıyla skoru 5-3 yaparak yolumuza Şampiyonlar Lig'inde devam ettik ve rakibimizi beklemeye başladık...

Mükemmel maçta toplam 48 tane şut vardı , kaleyi bulan ise 28 şut .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Spor Toto Süper Lig
    -32.Hafta-

İnter harbinden sonra zorlu bir deplasman olacağı kesindi 3-4 as oyuncumuzu dinlendirmek zorunda kaldık Servet'in 90+3'te attığı mucizevi golle deplasmandan 3 puan ile döndük.

Spor Toto Süper Lig
    -33.Hafta-

Evimizde Antalya'yı rahat geçerek Play-Off öncesi avantaj yakalıyoruz.

Mesaj Yetkileri