Beğenmiyorsan izlemezsin, kimseye zorla izletmiyorlar ve herkesin seçim yapma hakkı var. İzlenmeyen bir program da, reklam almayan bir program da devam edemez. TV dünyası bu konuda acımasızdır ama ben Rıdvan'ın programının tekrarının sabahın köründe yayınlandığını ve o tekrarda bile bir sürü reklam girdiğini gördüm.

Eleştirilmeyecek mi? Elbette eleştirilecek ama Rıdvan Fenerbahçeli diye Fenerbahçe'yi kolluyor denmesi de yanlış. Ben çok defa hatırlıyorum Rıdvan'a yahu bunu demesen ne olurdu bir de Fenerlisin diye söylendiğimi. Dün akşam da faturayı çok kolay Aykut Kocaman'a kesti, daha maç başlamamışken bile.

Ha eleştiri her konuyu Fenerbahçe'ye bağlıyor şeklindeyse, bu da Fenerbahçe'yi çok iyi tanımasından kaynaklanıyor. Mesela Barcelona'ya da bağlar çoğu şeyi ama bu dikkat çekmez, çünkü algıda seçicilik durumu söz konusu.

Buraya Aziz Yıldırım ile beraber yatarım lafı konulup da, eğer suçlu çıkarsa kendisinin yüzüne bir daha bakmam lafı neden konmuyor onu da anlamıyorum.

Tek isteğim, NTV ile olan sözleşmesi sona erdiğinde artık basını bırakıp Fenerbahçe'ye dönmesi ve futbolun başına geçmesi. Aykut Kocaman yine tüm yetkili olur ama onun da bir üstünde Rıdvan olur ve yöneticiler çıkıp etrafta açıklama yapacağına işi bilen birisi çıkar, işleri işi bilen birisi yürütür. Bunu çok istiyorum.