Bir oyuncu çok hızlıdır, müthiş çalım atar ama son vuruşu iyi değildir ve eleştiri alır. Aynen Rıdvan Dilmen'de bu tarz eleştiriliyor. Bu adam elbette ki programında birşeyler anlatıyor ve doğrulara temas ediyor. İnsanları rahatsız eden kısmı son vuruşlarının iyi olmamasıdır yani her konuyu Fenerbahçe ile ilişkilendirmesidir.

Empati yapalım. Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde müthiş bir İnter galibiyeti almış ve Fenerbahçe'nin konuşulması bekleniyor. Bende programda yorumcuyum. Bana Deivid'in golünü sorduklarında güzel vurdu ama Galatasaray'ın 2000'li dönemini hatırlayın. Deivid bunu attı ama bir Hakan Şükür değildir. Hakan Şükür alıyor, veriyor, dönüyor.

Sonra Fenerbahçe - Chelsea maçı biter ve sorarlar futbol nasıldı. Güzel güzel ama Galatasaray'ın Leeds deplasmanı vardır hatırlarmısın. Oradaki müthiş baskıdan iyi çıkmışlardı. Fatih Terim'i iyi tanırım. Çok iyi motive etmişti desem ne düşünürsünüz.

Madem aklın fikrin Galatasaray'da git Galatasaray Tv'de yorum yap dersiniz. Bu anlattığım konu bambaşka bir olaydır, adamın bilgisi, bilgisini aktarması, programda doğru işler yapması ayrı konudur.