Quote Originally Posted by C h A o S View Post
Bugün üzücü bir mağlubiyet aldık.Rakipte önemli eksikler varken mutlaka yenmeliydik.Takım tutuktu bugün.Shumpert hayal kırıklığıydı.Neyse top16ya kalacağımızı düşünüyorum.Moral bozmak yok.
Taraftar bugün yine salonu doldurdu.Fatih hoca salona girince o yaşanan an mükemmeldi.Sırf taraftarı izlemek için bile salona gidilir.
Valla ben ilk defa canlı izlediğim bir Galatasaray maçında mağlubiyet gördüm, ona rağmen üzülmedim. Çünkü bu takımın mücadelesine hayranım.

Furkan baştan sonra kötüydü, çok erken faul problemine girdi, özellikle son bölümde berbattı, kendisi de farkında zaten ama böyle böyle çok iyi bir oyuncu olacak. Shumpert ve Ender'in kötü oyunu, Ender'in sayısı yoktu yanlış görmediysem ve Lakovic'in son dakikadaki basit top kaybının üstüne faul yapmaması (ki Oktay reyiz resmen çıldırdı) maçı kaybetmemize yol açtı.

Yalçın Dümer'in saçma sapan anonsları ve her molayı Tv molası sanmasına, taraftarın gereksiz futbol içerikli tezahüratlar yapmasına (Fatih Terim geldiğinde yapılanı hariç tutuyorum ), kendini bilmez bir kişinin yabancı madde atmasına rağmen bence güzel bir maçtı. İlk defa Abdi İpekçi'de maç izledim, hatta maçlar demek lazım salona ilk girenlerdenim saat 16.00 civarıydı, Kadın takımının maçını da izledim Taurasi'yi izleme fırsatım olduğu için sevinçliyim. Tabii Işıl, Bahar ve Tina da iyiydi.

VIP tribünün tam karşısında göbekteydim, sesim gitti 2 gün sonra askerim nasıl bağırcam bilmiyorum. Ama Oktay Mahmuti karizmasını görmek paha biçilemez, feda olsun sesim.

Bu takıma boş takım, şişirilmiş takım diyenler var diğer takım taraftarlarından, maç sonu bizim taraftardan bile haksızca eleştirenler oldu gerçi, ama bence bu takımı izlemek futbol takımını izlemekten daha güzel, daha heyecanlı, desteği sonuna kadar hakediyorlar.