Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
Bunca yıldır tek başına program yapmasının sebebi de bu zaten. Bu arkadaş da Galatasaraylı ama demekki Rıdvan'a Fenerbahçeli olduğu için art niyetle bakmıyor.
Sen insanlara art niyetli diyorsun ama ben göremedim hiç yapılan ciddi, içi dolu eleştirilere aynı şekilde cevap yazabildiğini. Bence de sen çok sevdiğin, hayran olduğun için veya sadece Fenerbahçe'li olduğu için körü körüne savunuyorsun Rıdvan Dilmen'i.

Sadece senin özelinde değil, ben yazdım bu konuda, adaşım Disco da yazdı. Bir kişi de cevap yazmadı yaptığımız eleştri ile ilgili (yazan olup da ben kaçırdıysam peşinen özür dilerim).

Rıdvan Dilmen'in tuttuğu takım dışındaki takımlar için yaptığı yorumlarının büyük bir kısmını yine Fenerbahçe'ye bağlıyor oluşunu gerçekten görmüyor musunuz ?

Bu bile başlı başına bir neden, tek başına herşeyi yorumlamaması için. Sadece Türk futbolunu takip eden ki onda da futbolcu isimlerini söyleyemiyor, hepsi telaffuzdan değil bazılarını bilmediği için, Avrupa'yı takip etmiyor, kalıplaşmış cümleleri ile Fenerbahçe'ye bağlayarak kıyas yapmak sureti ile yorum yapan bir insan nasıl iyi yorumcu oluyor. Bence çok net abartılıyor, kötü bir yorumcu.

Ali Ece Beşiktaş'lı, üstelik Rıdvan Dilmen'den çok daha sivri bir tarzı var, adam konuşssun sabaha kadar dinlerim. Uğur Meleke'nin takımını bilmem, hiç merak etmedim. Adamın Galatasaray ile ilgili yazısının başlığı Davala, Culio, Einstein, gördüğümde okumak için sabırsızlandım. Bülent Timurlenk Galatasaraylı diye biliyorum ama fena eleştirir, bloguna bakarım her gün ilk iş. Bunları niye yazıyorum, bana gelip de demeyin sen Galatasaraylısın ondan böyle diye.

Bence esas suç, Rıdvan Dilmen de değil, ona tek başına program yaptıran kanalda.